Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Ατόμων με Αναπηρία (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) γίνεται 24ωρης λειτουργίας

Θα προσληφθούν 20 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων (ψυχολόγος, λογοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς,  βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό)

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (πρώην ΚΕΚΥΜΑΜΕΑ) Έδεσσας θα παράσχει υπηρεσίες φυσικής ιατρικής αποκατάστασης στα Άτομα με Αναπηρία όλου του Νομού Πέλλας σε 24ωρη βάση. 

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην 24ωρη λειτουργία θα προσληφθούν συνολικά 20 άτομα. Πιο συγκεκριμένα, για την κάλυψη των αναγκών ολοήμερης λειτουργίας έχουν ήδη προκηρυχθεί από τον Νοέμβριο του 2018 μέσω του ΟΑΕΔ 14 θέσεις συμβασιούχων των εξής ειδικοτήτων: 8 θέσεις Νοσηλευτών, 2 θέσεις Φυσιοθεραπευτών, 1 θέση Εργοθεραπευτή, 1 θέση Λογοθεραπευτή, 1 θέση Ψυχολόγου και 1 θέση Διοικητικού Πληροφορικής.


Άμεσα μάλιστα, μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, θα γίνουν 6 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού των εξής ειδικοτήτων: 2 θέσεις Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού, 2 θέσεις Τραυματιοφορέων Οδηγών, 1 θέση Τεχνικής Υπηρεσίας - Γενικών Καθηκόντων και 1 θέση Βοηθού Μαγείρου Τραπεζοκόμου. Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει από τις λίστες επικουρικού προσωπικού της 3ης ΥΠΕ.

Τα 20 άτομα που θα προσληφθούν μέσω του ΟΑΕΔ και των λιστών επικουρικού προσωπικού της 3ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με το υφιστάμενο προσωπικό του πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, θα μετασχηματίσει το ΚΕΦΙΑΠ Έδεσσας σε Κέντρο 24ωρης λειτουργίας και θα συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φυσικής και ιατρικής αποκατάστασης στα Άτομα με Αναπηρία της Πέλλας, ενώ θα αξιοποιήσει αποτελεσματικά τις ήδη υφιστάμενες υποδομές (πισίνες κ.λπ.) του πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…