Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έργα ενεργειακής αναβάθμισης 2,4 εκατ. ευρώ σε σχολεία του δήμου Πέλλας


Ανακοινώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας ο οριστικός πίνακας κατάταξης  των αξιολογημένων προτάσεων για το πρόγραμμα  «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».  Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα εγκρίθηκε η  ένταξη έργων ενεργειακής αναβάθμισης τριών  σχολικών μονάδων στο δήμο Πέλλας, συνολικού προϋπολογισμού 2.423.346,29€. Οι προτάσεις αφορούν έργα ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, του 2ου Λυκείου Γιαννιτσών και του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών. 
« Πρόκειται για την ένταξη τριών από τα παλαιότερα κατασκευασμένα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα οποία δεν είχε γίνει ούτε αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων. Με την ολοκλήρωση τους, αναμένεται η εξοικονόμηση ενεργειακών και οικονομικών πόρων καθώς και η  βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης για μαθητές και εκπαιδευτικούς», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. όλοι οι Δήμοι της Πέλλας έχουν δει τόσα χρήματα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που ούτε να το φανταστούν δεν μπορούσαν. Αυτή είναι η διαφορά, ενώ πριν κάποιοι τρώγανε και κλέβανε, τώρα πάνε σε έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.