Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός Αριδαίας - ΠΑΟ Κουφαλίων 3-1 (βίντεο)


Με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και με πολλούς παίκτες σε καλή μέρα η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πήρε μία άνετη νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στον ΠΑΟ Κουφαλίων στο γήπεδο της Αριδαίας. Ο Αλμωπός πήρε προβάδισμα πολύ νωρίς, μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λάζαρος Ελευθεριάδης έκανε το 1-0 με πλασέ και έδιωξε το άγχος γρήγορα για την ομάδα που είχε ως αποτέλεσμα να ελευθερωθούν τα πόδια των παικτών και να πραγματοποιήσουν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Λίγα λεπτά αργότερα, μόλις στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κάρτζιος, που ξέρει καλά να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο σε τέτοιες φάσεις σύγχησης του αντιπάλου, έκανε το 2-0 για τον Αλμωπό με κοντινή προβολή. 

Πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα ο Κυριακίδης με ωραία ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αλμωπού κατέβασε ρυθμό, ο Γιώργος Τυριακίδης ξεκούρασε παίκτες και έδωσε λεπτά σε άλλους λόγω του σημαντικού αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τη Βέροια στο ομώνυμο γήπεδο.
Διαιτητές: Αναστασόπουλος, Γούτας & Κώστογλου


Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, (83’ Αργυρίου), Κυριακίδης, Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Μεντής, Νικολίτσας, Ξόμπλιος (85’ Προύντσης), Ελευθεριάδης Λ., (67’ Στάμπιλε), Κάρτζιος, (72’ Τσαβάρι)

ΠΑΟ Κουφαλίων: Κανδυλανάπτης, Μπάλιος, (75’ Χαριζάνης), Μαργαριτης, Κοντσίδης, Ανδρέου, Τσακίρης, (85’ Κατσιπόδης), Χατζής,(46’Λαζαρίδης), Αποστολίδης, Κωνσταντινίδης, Γολιδόπουλος, (46’ Παππάς), Συμεωνίδης

Βίντεο: pellasports.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.