Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έντονες αντιδράσεις για το σχόλιο δημοσιογράφου της ΕΡΤ 3 - Έκανε λόγο για σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας (βίντεο)


Σάλος έχει δημιουργηθεί από το σχόλιο δημοσιογράφου της ΕΡΤ3, ο οποίος ευρισκόμενος στα σύνορα Ελλάδας - Σκοπίων, έκανε λόγο για «Βόρεια και Νότια Μακεδονία».

Στις 23 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίο της ΕΡΤ3 έγινε σύνδεση με το τελωνείο των Ευζώνων με την παρουσιάστρια του δελτίου να λέει: «Να συνδεθούμε με το Τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς. Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ».

«Ή αλλιώς στα σύνορα της Βορείου με τη Νότια Μακεδονία θα έλεγα», συμπλήρωσε ο ρεπόρτερ.

Δείτε το βίντεο:


Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το θέμα: 

“Σχετικά με αναφορά δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 σε «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας» κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ, η Διοίκηση της ΕΡΤ υπογραμμίζει τα εξής: “Η εν λόγω αναφορά αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου, επ’ ουδενί λόγω δεν αποτελεί επίσημη θέση της ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση έχει κινήσει όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο και τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας πειθαρχικές διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Η ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προασπιστεί το δικαίωμα του πολίτη για έγκριτη και πλουραλιστική ενημέρωση”.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Μακεδονία ξακουστη του Αλέξανδρου η χώρα που έπεσες στα χέρια τους και σε πουλάνε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τυχαίο?? Όχι βέβαια η ΕΡΤ έχει καταληφθεί και παραδοθεί πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ουγκ της άλλης πλευράς είπαμε φασίστες έχει και στις 2 πλευρές και αριστερά και δεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστερός αμερικανόφιλος το έχουν τερματίσει εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς karatzova γιατί δεν δημοσιεύεται τα σχόλια; είστε απαράδεκτη ότι θέλετε βγάζετε σας διαγράφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.