Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκατοντάδες πολιτών και από τους 4 δήμους της ΠΕ Πέλλας συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Αθήνας


Εκατοντάδες πολιτών και από τους 4 δήμους της ΠΕ Πέλλας συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Αθήνας δίνοντας το δικό τους δυναμικό παρόν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα με στοιχεία, στο ΚΤΕΛ Πέλλας ναυλώθηκαν  συνολικά 13 λεωφορεία, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των λεωφορείων από τουριστικά γραφεία που ναυλώθηκαν από φορείς για το λόγο αυτό.

Συγκεκριμένα από τους δήμους:

Στο ΚΤΕΛ Γιαννιτσών (Δήμος Πέλλας) ναυλώθηκαν 8 λεωφορεία, στο ΚΤΕΛ Αριδαίας (Δήμος Αλμωπίας) 3 λεωφορεία και στο ΚΤΕΛ Έδεσσας (Δήμος Έδεσσας) 2 λεωφορεία. Ο δήμος Σκύδρας ναύλωσε λεωφορείο από τουριστικό γραφείο.

Και οι 4 δήμοι (Πέλλας, Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας),  η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας, αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι ναύλωσαν λεωφορεία για την κάθοδο πολιτών στην Αθήνα που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής από διάφορα σημεία του νομού μας.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν με την φυσική τους παρουσία και οι 4 δήμαρχοι της Π.Ε. Πέλλας Γρ. Στάμκος (Πέλλας), Δημ. Γιάννου (Έδεσσας), Δημ. Μπίνος (Αλμωπίας) και Κατερ. Ιγνατιάδου (Σκύδρας).

Κατάληψη σήμερα στο Γυμνάσιο Σκύδρας

Στο μεταξύ, από το πρωί, βρίσκεται σε κατάληψη από τους μαθητές του το γυμνάσιο Σκύδρας. Οι μαθητές, με κάδους και ελληνικές σημαίες ελληνικές έφραξαν την είσοδο του σχολείου διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για την Συμφωνία των Πρεσπών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μπράβο στους Δημάρχους του Νομού μας!!!! Αυτή είναι ....ανάπτυξη!!! Αυτό είναι όραμα και πρόγραμμα μέλλοντος για εμάς τους φουκαριάριδες πολίτες του όλο και περισσότερο ποιο φτωχού Νομού της χώρας μας. Έτσι αν συντονιζόντουσαν για κοινά προγράμματα ανάπτυξης μέσω ΕΣΠΑ τουλάχιστον κάτι θα γινότανε. Ούτε καν που θα μπορούσανε κάτι τέτοιο να το σκεφτούν. Αυτό μας αξίζει... Αλοίμονό μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το μυαλό που κουβαλάς μια ζωή φουκαράςθα είσε.

      Διαγραφή
    2. με την ώρα δουλεύεις η με το TROL;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.