Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίδειξη δύναμης του πρωτοπόρου ΦΟΑ στην Έδεσσα, 62-92 τον Εδεσσαϊκό!


Οι «κίτρινοι» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στον Εδεσσαϊκό, τον οποίο συνέτριψαν με 62-92 ως φιλοξενούμενοι και πήραν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα στην εμβόλιμη 13η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ και εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τις ήττες των Αετών Βέροιας αλλά και της Αλεξάνδρειας. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε 17-23 για την ομάδα του ΦΟΑ, ενώ η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους που παρουσιάζονταν καλύτεροι σε κάθε δεκάλεπτο φτάνοντας εύκολα στη νίκη με μεγάλο όπλο την εμπειρία τους, πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Αλεξάνδρεια το ερχόμενο Σάββατο 2/2. 

Έξι παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές, με πρώτο σκόρερ τον Παπαβραάμ (21π./2 τριπ.), ενώ σε πολύ καλή μέρα ήταν και οι Νταούτι (15π.), Τοπαλίδης (12π.), Αβραμίδης (11π./3τρίπ.) και Μπάτσος (10π.). Για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Μακρόπουλος και Αμπάρης. Από πλευράς Εδεσσαϊκού ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Τσάμης (26π./3τρίπ.) και ο Γάτσος (11π./1τρίπ.). Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Χάνου και Κούλη.

Την επόμενη αγωνιστική (2/2) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στο ΔΑΚ Αριδαίας την Αλεξάνδρεια στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ενώ ο Εδεσσαϊκος αγωνίζεται στην Κατερίνη, κόντρα στον Βατανιακό.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 26-41, 43-66, 62-92
Διαιτητές: Χάνος - Κούλης

EΔΕΣΣΑΪΚΟΣ BC (Τσάμης): Κατσάρας 2, Φώτογλου, Γάτσος 11(1), Σταμπουλής Χ. 6, Σταμπουλής Π. 2, Τσάμης 26(3), Ξυλουργίδης 2, Πασχαλίδης 2, Κεχαγιόγλου 2, Αδάμ 9.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Βασίλογλου 4, Πέτκος 13(1), Τοπαλίδης 12, Νταούτι 15, Μπεγλόπουλος, Παπαβραάμ 21(2), Αβραμίδης 11(3), Μακρόπουλος, Υποδηματόπουλος 2, Μπάτσος 10, Τόπκας 4(1).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.