Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aπομακρύνθηκαν τα απορρίμματα από τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΛΚΑΤ Σκύδρας


Σύμφωνα με την αυτοψία υπαλλήλων του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της ΠΕ Πέλλας, απομακρύνθηκαν τα απορρίμματα από τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΛΚΑΤ Σκύδρας. Την σχετική καταγγελία για παράνομη χωματερή στο χώρο της ΕΛΚΑΤ Σκύδρας είχε κάνει ο Τοπικός Σύμβουλος Σκύδρας Χαρίτων Πορτοκαλίδης ο οποίος για το θέμα αυτό αναφέρει: 

"Η Υποχρέωση σεβασμού της προσωπικότητας των εργαζομένων στους τόπους εργασίας από την κάθε Δημοτική Αρχή πρέπει να είναι επιβεβλημένη. Όσο αφορά τον Δήμο Σκύδρας αποδείχθηκε ότι τα χρόνια που διοικεί τον Δήμο δεν σέβεται τίποτε και κανέναν. Η έκθεση της ζωής και της υγείας του εργαζόμενου σε κινδύνους ή σε ακατάλληλο περιβάλλον είναι ποινικό αδίκημα. Η απάντηση που έστειλαν αποδεικνύει ότι ήταν για τα μάτια του κόσμου και για να δικαιολογήσουν την ανευθυνότητα τους. Εύχομαι στους εργαζόμενους του Δήμου μας και σε όλους τους Σκυδραίους μέσα από την φιλοξενία σας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!" 

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ


 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.