Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γεμάτα αγωνιστικές δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο για το Τμήμα basketball του MA Γιαννιτσών


Ένα Σαββατοκύριακο με πλούσιες αγωνιστικές δραστηριότητες περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.

Το Ανδρικό τμήμα του Συλλόγου ανοίγει την αυλαία των αγώνων το Σάββατο 26/01/2019 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας όπου αγωνίζεται με την ομώνυμη ομάδα της πόλης των «Εδεσσαικό» για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Στην συνέχεια το παιδικό τμήμα συνεχίζει τις υποχρεώσεις του συλλόγου την Κυριακή 27/01/2019 και ώρα 12:00 και θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς με την ομάδα της «Κουπα». Την σκυτάλη της αγωνιστικής θα πάρουν οι Βενιαμίν του Συλλόγου που συμμετέχουν στο τουρνουά προμίνι που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕΜ. με το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» την Κυριακή 27/01/2019 και ώρα 14:00 με αντίπαλο την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Εδεσσαίκου».


Από το Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.