Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Black out στα τελωνεία από τους αγρότες την ημέρα της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών


Με αποκλεισμό διαρκείας στα τελωνεία προειδοποιούν οι αγρότες της Β. Ελλάδας από την ημέρα της ψηφοφορίας στην Βουλή για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ήδη οι επικεφαλής αγροτικών συνεταιρισμών στην Μακεδονία αλλά και τη Θράκη συντονίζονται προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους στα τελωνεία.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε για να μην περάσει η προδοτική συμφωνία δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Θωμάς Καρυπίδης, πρόεδρος του αγροκτηνοτροφικού συλλόγου Παιονίας.

Όπως ανέφερε, δείγμα των προθέσεών τους δόθηκε χθες στη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν αγρότες και πολίτες στο τελωνείο των Ευζώνων.

Οι διαμαρτυρίες της Κυριακής είχαν συμβολικό χαρακτήρα, από εδώ και πέρα πάμε σε αποκλεισμούς διαρκείας σε όλα τα τελωνεία, είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Στέργιος Λίτος, πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Βισαλτίας Σερρών.

Οι μηχανές των τρακτέρ ζεσταίνονται και πλέον το μόνο που απομένει να οριστικοποιηθεί είναι η ημερομηνία της ψηφοφορίας της επίμαχης Συμφωνίας από τους 300 της Βουλής.

Πηγή: thessnews.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Να μην καούν από το πολύ ζέσταμα. Χορτάσαμε από μπατριωτες
    Το ξέχασα .Μπας και σας άρεσε το σκέτο Μακεδονία :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Σκόπια πως σου φαίνεται προοδευτικέ;
    Σου κάνει; Αλλά ξέχασα, εσείς είστε υπέρ της συμφωνίας που καθιστά την Ελλάδα ηγέτιδα δύναμη στα βαλκάνια, λύνει ένα πρόβλημα 25 και πλέον ετών και συμβάλει στη καλή γειτονία και την ανάπτυξη των λαών!! χαχαχα!!
    Ξέχασα τίποτα από το ποιηματάκι της αερολογίας και της μπουρδολογίας που λένε οι συριζαίοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε βρίσκω διαβασμένο άρα είσαι σε καλό δρόμο.

      Διαγραφή
  3. ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΗ ΚΑΜΙΑ,Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα πηγαν μεχρι το καζινο και εβαλαν και φθηνη βενζινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.