Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H πρώτη ανοιχτή μαζική συγκέντρωση της παράταξης «Δημοτική επανίδρυση Πέλλας» του Ηλία Θεοδωρίδη


Δημοτική επανίδρυση Πέλλας 

Το Σάββατο στις 7 μμ πραγματοποιείται η πρώτη ανοιχτή μαζική συγκέντρωση της παράταξης «Δημοτική επανίδρυση Πέλλας» στο ξενοδοχείο «Πέλλα» των Γιαννιτσών.
Στη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δημόσια ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας ιατρού Ηλία Θεοδωρίδη με θέμα: «Η μετεξέλιξη του Δήμου σε σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο».
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής του ανεξάρτητου συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές ενώ ταυτόχρονα κλείνει η προκαταρκτική φάση και ανοίγει η περίοδος συμμετοχικής συγκρότησης του προγράμματος της παράταξης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού
Ιατρός Καρδιολόγος
Ηλίας Θεοδωρίδης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

30 comments:

  1. Αντε λίγο λόγο επιπέδου γιατί μέχρι τώρα αυτά που ακούμε είναι ότι ναναι απόλιτικα και ανιδεα .Ένας άνθρωπος που πραγματικά αξίζει να τον ακούσεις γιατί έχει και λόγο και επίπεδο και ουσία και φυσικά μπορεί να επειχηρηματολογηση τον λόγο της καθοδουτου . ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ακούσουμε και κάτι σοβαρό λοιπόν όχι σαν την συνάντηση χθες στο φιλιππειο να μην πούμε με ποιον που ήταν τόσο φτωχή από λόγο από στρατηγική που έφτανε στα κατώτατα εγκεφαλικά στρώματα ντροπή που θέλουν και τον Δήμο να τον κάνουν τι???????????????? Ασχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία και εμείς μαζί σου από κρύα βρύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΌΤΙ ΕΠΕΙΔΉ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΌ Σ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΑΓΚΙΣΤΩΘΕΙ ΑΠΌ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ? ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΦΊΛΕ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΉ Η ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΊΕΣ ΈΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΊΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κ. Θεοδωριδης ο γιατρός θέλει πολλούς σηφακηδες όχι να είναι και ο εκλεκτός του έλεος μάλλον δεν ξέρεις τον Ηλία και το πολιτικό του γιγνεσθαι κάτι πολιτίκοι τύπου ΣΗΦΑΚΗ πολλά καρβέλια ακόμα πρέπει να φάνε έλεος δλδ τόση πολιτική ασχετοσύνη? ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που εργάζεται ο κύριος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλάζει συνεχώς κόμματα τέτοια δουλειά βρήκε για να κολλάει ένσημα

      Διαγραφή
    2. ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2005-2009. ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ...

      Διαγραφή
    3. Που ήταν ΡΕ αδερφέ εσύ που τα ξέρεις καλά την περίοδο αυτήν?

      Διαγραφή
  8. Αν εννοείς φίλε ότι είναι Θεσσαλονίκη είδαμε και απολαύσαμε και αυτους που εινΑΙ εδώ μιλάμε για πολλά έργα! !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν εννοείς ότι είναι στην ΥΠΕ ναι γιατί τυγχάνει να είναι και γιατρός τίποτα άλλο? Για τα παιδιά κομματικών σωλήνων δεν βλέπω να κάνεις κανένα σχόλιο που δεν δούλεψαν πότε στην ζωή τους πάρα έχουν πάντα κομματικές θέσεις αυτός τουλάχιστον έχει σαν γιατρός και 30 Χρόνια ένσημα οι άλλοι? ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχεις και πλούσιο λόγο βλέπω και σκέψη το "αντε γεια" δηλώνει τι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ παιδιά θέλουμε το καλό για το δήμο μας η' παιχνίδια του νικολακη με τον καζίνιδη μαζί προς ωφελοςτους?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το τι λέει ο καθένας στην πόλη και στον οποιονδήποτε τι σημαίνει ότι ο Ηλίας το ξέρει και περισσότερο το δέχεται πλάκα μας κάνετε τι άλλο θα πείτε βρε ενώ δεν σας πειράζει ότι ο Νίκος στέλνει κόσμο στον καστεριδη ενώ αυτός κατεβαινει με το κιναλ συμφωνίες τις περασμενης τετραετιας δεν ντρεπόμαστε λίγο που αυτό είναι το ηθικό έτσι? Για πόσο ηλιθιότητα περνάτε τον κόσμο? Έχετε να επιρηψετε ανήθικο τη τα και λαμογιστικες συμπεριφορές στον Ηλία η μήπως πουλημενες συμπεριφορές για ΠΡΩΣΟΠικα ωφελη ? Καλά θα κάνουν αυτοι που τα λένε να κοιτάν λίγο και την καμπούρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θεοδώρε ήσουν βουλευτης ΠΑΣΟΚ Πέλλας, Γενικός γραμματέας αποκεντρωμενης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονισς και τωρα επι ΣΥΡΙΖΑ διοικητής της 4ης περιφερεισς στα νοσοκομία . Άσε να πάρει σειρά και κανένας άλλος βρε αδελφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Τζακρη τι ρολο παιζει σε ολο αυτο το παρασκηνιο;αντε να δουμε ποιος θα την καταλαβει.Μηπως στειριζει καποιον αλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα νιάτα μπροστά...χαχαχα.Φτάνει ρε με όλα τα φαντάσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι τόπο στα νιάτα αλλά όταν "παρακαλουσαν" το νιάτο το ΑΡΝΑΚΗ εκείνος πετούσε αέτο και μετά την τόσο ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝη απάντηση αρνητική κανένας άλλος έλεγε ο Νίκος δεν υπαρχει κανένας και ξέρεις γιατί? Γιατί δεν τον βολεύει να υπάρχει άλλος γιατί προϋπήρχε συμφωνία με τον Στάθη οπότε μην ψάχνεις πολλά απλά δες ποιους επιτρέπουμε να νομίζουν ότι καθορίζουν την τύχη του κακόμοιρου Δήμου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΊΛΕ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΊΠΑΜΕ ΈΧΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΌ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΠΟΥ ΔΟΎΛΕΥΕ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΆ ΜΆΛΛΟΝ ΚΆΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η' ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ ΜΑΘΑΊΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ηλία μου Καλή επιτυχία καλόν αγώνα έτσι όπως ξέρεις να αγωνίζεσαι καθαρά εμείς μαζί σου Παύλος- Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Που τον θυμήθηκαν τον κάτοικο Θεσσαλονίκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για να θυμηθουμε όταν μας πλασάραν τον Νίκο την πρώτη φορά και κανένας δεν τον ήξερε και δεν τον ήθελε ο κομματικΌΣΟ χώρος του ΠΑΣΟΚ αφού πολλοί ρωτούσαν αν ήταν από γιαννιτσα κανένας όμως δεν τον ήξερε μην τα ξεχνάμε αυτά της τρελής οι κομματικές ζυμώσεις γίνανε για να τον δεχτούν τον άγνωστο χ που να μην τον γνωρίζαμε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σου εύχομαι καλή επιτυχία γιατί την αξίζεις .ΧΡΥΣΟΥΛΑ δροσερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο ΡΕ Ηλία μεγάλο κενό υπήρχε στον δημοκρατικό χώρο Καλή δύναμη από τα αθυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλή επιτυχία να έχεις θα τα πούμε το Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλή επιτυχία μεσας από την καρδιά μας σου ευχόμαστε είσαι μακράν διαφορετικός από όλους γιαυτο ΤΡΕΛλΕΝΟΝΤΑΙ ΔΕ ΤΡΈΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΗΛΊΑ ΕΣΎ ΈΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΌΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί το αξίζεις Καλή πολύ επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.