Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινωνία σε Κίνηση Έδεσσας: Ο εθνολαϊκισμός απειλεί την Δημοκρατία


Τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμαρχος Έδεσσας κος Γιάννου έχει επιδοθεί σε έναν, άνευ προηγουμένου, λεκτικό οχετό κατά μελών της παράταξης μας και του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιάννη Τσεπκεντζή. Σε πρόσφατη ανάρτηση του προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις σε περίπτωση παρουσίας μας σε εκδήλωση μνήμης για τον Μακεδονικό Αγώνα, μας κατηγόρησε για συμμετοχή σε “ύποπτα πανηγύρια”, ενώ σε άλλο δημόσιο διάλογο, άφησε υπονοούμενα για “φιλίες με αλυτρωτιστές”.

Σε μια εποχή όξυνσης του πολιτικού κλίματος, ο Δήμαρχος, ως φορέας πολιτικής εξουσίας, οφείλει να προασπίζει την Δημοκρατία και την κοινωνική ειρήνη. Εμείς δεν θεωρούμε ούτε  ότι όποιος δεν συμμετείχε στα συλλαλητήρια είναι προδότης, ούτε ότι όποιος συμμετείχε είναι φασίστας .Αντίθετα, ο κύριος Γιάννου, όπως έχουμε επισημάνει, δημιουργεί φαντάσματα, προκειμένου να καταγάγει τις φανταστικές του μάχες. Η ανυπαρξία σοβαρής διοίκησης δεν καμουφλάρεται με την προσπάθεια του να αναβιώσει το κλίμα και πρακτικές άλλων σκοτεινών εποχών.

Όλοι έχουμε γνώση και κρίση που οδηγεί ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία. Η Κοινωνία σε Κίνηση δεν θα παρασυρθεί σε αυτόν τον ευτελισμό του δημοσίου διαλόγου. Οι πολίτες αυτού του τόπου δεν θα επιτρέψουν το κλίμα πολιτικής ανωμαλίας που επιδιώκουν αποτυχημένοι πολιτευτές. Καλούμε όλες τις αρχές του τόπου να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι σε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα. 

Θεωρούμε ότι η καλλιέργεια αυτού του κλίματος διχασμού είναι μια ορατή απειλή για τον τόπο μας. Καλούμε τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Με την Δημοκρατία δεν παίζουμε, κύριε Γιάννου  

Κοινωνία σε Κίνηση Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Θέλει η Τάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
    ΣΑΕ πήραμε χαμπάρι πολίτες σε κίνηση, ευτυχώς νωρίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΙ ΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

      Διαγραφή
  2. απάντηση μία και ξεκάθαρη με καθαρές κουβέντες: είστε υπέρ της ονοματοδοσίας "Βόρεια Μακεδονία"???? Άν ναι έχει δίκιο ο Γιάννου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς δεν θεωρούμε ούτε ότι όποιος δεν συμμετείχε στα συλλαλητήρια είναι προδότης, ούτε ότι όποιος συμμετείχε είναι φασίστας
    Να βάλει τα γέλια από αυτά που διαβάζει ή να εκραγεί από οργή;
    Ούτε στις εκθεσούλες 20-25 γραμμών που ανεβάζεται δεν μπορείτε να κρυφτείτε και το παραμύθι πάει σύννεφο.
    Ως μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί πέστε στον δάσκαλο και τους άλλους της κόκκινης παρέας.
    Δες τε τι είπε για τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια ο Αλέξης σας και επειδή ο τόπος είναι μικρός, τα ίδια λέτε και εσείς όταν σας καλούσαν να πάρετε θέση.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=TBesZ5BeL5M

    Καλά εκείνο το 7-0, είναι καθαρά ποδοσφαιρικό οπότε άλλοι είναι ειδικοί για αυτό.

    Γιαννάκη στο είπαμε από την αρχή και πολλοί κατ΄ ιδίαν.
    Οι κόκκινοι έψαχναν κάποιον να βάλουν μπροστά ώστε αν φάνε τα μούτρα τους να το χρεωθείς εσύ, αν πάτε καλά να είσαι βέβαιος ότι θα καρπούνταν αυτοί το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας να είσαι βέβαιος και θα σε είχαν στο χέρι με τις χρηματοδοτήσεις από την κεντρική εξουσία.
    Στις προηγούμενες δεν βρήκαν και είδες τι έπαθαν.
    Γιάννη, αναλώσιμος είσαι είτε έτσι είτε αλλιώς. Τρανό παράδειγμα ο Καμένος, καλά εκεί παίχτηκε και άλλο παιχνίδι εις βάρος των πολιτών.
    Να πρόσεχες εκτός αν υπάρχουν ένα Σορό άλλοι λόγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι ορκισμένος εχθρός του Γιαννου. Όμως, μάλλον, έχει δίκιο αυτή τη φορά. Η αλεπού κρυβότανε, αλλά η ουρά φαινότανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ορκισμενε εχθρε του γιαννου μην ορκιζεσαι. Τελικα το γραφειο σου κ γιαννου εχει το γουστο του.Μονο που κοστιζει πολυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιο ξεκάθαρη, τεκμηριωμένη πολιτική απάντηση στον λαϊκισμό της σημερινής δημοτικής αρχής της Έδεσσας δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ας καταλάβουν επιτέλους οι δημότες ποιος πουλάει λαϊκισμό, ψευτοπατριωτισμό και εθνικισμό για μικροκομματικά οφέλη. Σε λίγο θα μιλήσουν και τα... αγάλματα από τα παραληρήματα του δημάρχου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ ΔΙΑΒΑΣΕ:
      Ο Iταλός "σοφός" της Αριστεράς, Diego Fusaro, εξαπέλυσε σφοδρή προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών, μιλώντας για «σημαντικά υλικά οφέλη» που πήρε ο πρωθυπουργός της χώρας για την εκχώρηση της Μακεδονίας!

      Σήμερα επισημαίνει με τίτλο: «Βραβείο Νόμπελ στον Τσίπρα με την υποστήριξη της Ε.Ε.; Η πώληση της ψυχής στον διάβολο είναι πάντα κερδοφόρα.

      Ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα στους άκαρδους αχαλίνωτους Ευρωκράτες των Βρυξελλών».

      Στην παρέμβαση ο Diego Fusaro επισημαίνει:

      «"Τσίπρας για το Νόμπελ Ειρήνης;

      Η Ε.Ε. υποστηρίζει την υποψηφιότητά του.

      Η πώληση της ψυχής στον διάβολο είναι πάντα κερδοφόρα.

      Η προδοσία ενός αγώνα και η διέλευση στην άλλη πλευρά του οδοφράγματος έχει σημαντικά υλικά οφέλη.

      Ο Τσίπρας, το γνωρίζουμε, έχει προδώσει τον λαό του, πρόδωσε την εργατική τάξη.

      Πούλησε την Ελλάδα στους άκαρδους κι αχαλίνωτους Ευρωκράτες των Βρυξελλών.

      Ακόμη και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πέταξε στις τσουκνίδες, με το οποίο ο ελληνικός λαός είχε εκφραστεί εναντίον των καταθλιπτικών πολιτικών λιτότητας που ζητούσε υπογραφή η ΕΚΤ.

      Και τώρα εκπλήσσεστε πως τον δοξάζουν με κάθε τρόπο;»

      Ο Ιταλός φιλόσοφος της αριστεράς δεν εκπλήσσει όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην ευρωπαϊκή λεγόμενη "αριστερά".

      Το Φλεβάρη του 2014, όταν του προτάθηκε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών του ιταλικού σχήματος «Λίστα Τσίπρα για την άλλη Ευρώπη», του κόμματος που θα άλλαζε την ευρωζώνη και θα έκανε "σοσιαλιστική την Ευρώπη του 21ου αιώνα", αρνήθηκε (Diego Fusaro: Μαζί με τον Τσίπρα; Με τίποτα!) και εξήγησε τότε, όταν η "ευρωπαϊκή αριστερά" με την ηγεσία του Τσίπρα εμφανιζόταν ως μια ανατρεπτική δύναμη:

      "Τσίπρας και Σπινέλλι, η αριστερά της λέσχης Bilderberg.

      Η υπόδουλη αριστερά του κεφαλαίου.

      Η αριστερά που πρόδωσε τους εργαζόμενους και πουλήθηκε στ' αφεντικά. Ο εχθρός που προσποιείται τον φίλο".
      ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ

      Διαγραφή
  7. 7.44 Πολύ τεκμηριωμένη,ας μας πει ο Τσεπκεντζης τη θέση του συνδυασμού του για τη συμφωνία των Πρεσπων,ας μας πει για το παρελθόν του στην προηγούμενη δημοτική Αρχή για τα χρέη που άφησε στους καταρράκτες για το πεζοδρόμιο μπροστά στη καφετέρια του στην πλατεία ελευθερίας.Τα ξέχασε ολα και τωρα κάνει κριτική σε αλλους.Ευτυχώς οι Εδεσσαιοι δεν έχουν κοντή μνήμη όπως θέλει να ελπίζει ο Γιαννάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o giannakis xarise olous tous misthous tou. me ti tha ton sigrinete?me ton giannou i me tous ipolipous?

      Διαγραφή
    2. Για μάθε πόσο έφτασε το χρέος ο Γιάννου και η αιωνόβια πρόεδρος του και μετά μίλα, άιντε να τρώτε και καν παιδάκι που και που 500 κιλά είναι αυτά. Και το χρέος στους δημότες παρακαλώ δυο εκατομυρια οχτακόσιες χιλιάδες. Είπες κάτι.

      Διαγραφή
  8. ο γιαννου τι εκανε , ο λαοσ τησ εδεσσασ σε πηρε χαμπαρι νυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιάννου τελικα σε ποιο ψηφοδέλτιο θα είσαι? Τοσες πατριωτικες κορωνες ακομα να συγκινηθει ο Κούλης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οδασκαλοσ μετην παρεα του σηφακη τζακρη κυριε φλογερα σε παιασανε κοτσο εχεισ και μαγαζια κοροιδο εγω παντοσ εμπαρκο στισ φλογερεσ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βρε κοροιδο η τζακρη με τον σηφακι πουλισανε τον ρησαφη την μακεδονια εσενα θα σε αφησουνε ο φιλοσ σου οδασκαλοσ τι λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι τρωγεστε... ειναι τοσο απλο... ας βγει υπευθυνα ο υποψ. του ΣΥριζα να παρει θεση και ολα τελος... αν ειναι υπερ της βορειας μακεδονιας ... θα τον φτυσουμε.. αν ειναι κατα θα τον ψηφισουμε... να το κανει ομως... αντε ολοι περιμενουν... αν δεν το κανει... ακολουθει την πολιτικη του τσιπρα και απλα φοβατε....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.