Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναστολή λειτουργίας των σχολείων στο Δήμο Αλμωπίας


Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, κλειστά θα παραμείνουν ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ {Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια} σημερα Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης που σημειώνονται αυτή την ώρα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΩΣ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι. ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτοι.. σε μισή ώρα εκεισαν τα σχολεία κ οι δρόμοι είχαν γίνει Παγοδρόμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ έφυγε το λεωφορείο εκτός δρόμου με μαθητές μέσα σήμερα το πρωί. Αλλά κανείς δε βγήκε να ζητήσει συγνωμη. Τι φταίνε τα παιδιά για τις βλακείες του Δημάρχου. Αίσχος. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνετε μυνηση όλοι οι γονείς για έκθεση μαθητών σε κίνδυνο...από πρόθεση...

      Διαγραφή
  4. Ρε είστε με τα καλά σας ; Λιωσανε τα καημένα. Εμείς πηγαίνανε σχολείο κανονικότατα με τέτοιες συνθήκες. Αφήστε λοιπόν τις βλακείες και μην ρίχνετε τις ευθύνες σε κανέναν δήμαρχο. Ο γονιός είναι υπεύθυνος για τα παιδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ λεω να πηγαίνει ο δήμαρχος τσάι σε κάθε σχολείο και να τους φυσσαει να ζεσταθούν... σοβαρευτείτε. Η περιφέρεια ανοίγει τους δρόμους και ο Δήμαρχος αφού παρατηρηθούν δυσμενείς συνθήκες απλά δίνει εντολή κλεισίματος..χθες είχε καθαρές συνθήκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.