Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Αντί για το «Μακεδονία» βρέθηκαν στη Ρουμανία


Απίστευτη ταλαιπωρία λόγω κακοκαιρίας για 201 επιβάτες της πτήσης Λονδίνο-Θεσσαλονίκη της Ryanair

Την ακύρωση δέκα πτήσεων μέχρι σήμερα το πρωί έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με εκατοντάδες επιβάτες να έχουν υποστεί μεγάλη ταλαιτωρία, ενώ πτήση με προορισμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το βράδυ της Παρασκευής. Όμως, λόγω χαμηλής νέφωσης η πτήση της Ryanair από το Λονδίνο δεν κατευθύνθηκε σε κάποιο άλλο αεροδρόμιο της Ελλάδας, αλλά σε εκείνο της Τιμισοάρα.  

Όπως αναφέρει το voria.gr, οι 201 επιβάτες της πτήσης, μεταξύ αυτών ηλικιωμένοι και βρέφη περιμένουν ακόμα και τώρα στο αεροδρόμιο χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση.


«Μετά από παράπονα ορισμένοι επιβάτες έφυγαν οδικώς με λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη. Όλα είναι παγωμένα και το ταξίδι διαρκεί 22 ώρες σε ένα λεωφορείο χωρίς θέρμανση. Ορισμένοι επιλέξαμε να μείνουμε εδώ», τονίζει επιβάτης της πτήσης, ενώ  δημοτική σύμβουλος του δήμου Νεάπολης - Συκεών καταγγέλλει: «Μας πέταξαν πάνω από 200 άτομα, όλων των ηλικιών, στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα χωρίς να μας εξασφαλίσουν την αυριανή μας μετακίνηση. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ρουμανικές αρχές έχουν υποχρεώσει τους επιβάτες της πτήσης να παραμένουν σε έναν μικρό διάδρομο αναμονής του αεροδρομίου, όπου επικρατούν πολικές θερμοκρασίες υπό του μηδενός.

Η πτήση που προσγειώθηκε τελικά στην Τιμισοάρα δεν ήταν η μοναδική που δεν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Ο εκπρόσωπος της Fraport, κ. Παπάζογλου, τόνισε ότι αυτό έγινε εξαιτίας του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης. Οσο για την απόφαση να κατευθυνθεί η πτήση στην Τιμισοάρα, υπογράμμισε ότι πρόκειται για απόφαση της αεροπορικής εταιρείας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.