16.1.19

Αφίσες για τη Μακεδονία: Συνέλαβαν έξι άτομα σε Γρεβενά, Κοζάνη & Θεσσαλονίκη

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την υπόθεση με τις αφίσες για την Μακεδονία που τοιχοκολλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε πολλές μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Στις αφίσες φαίνεται το πρόσωπο ενός (κάθε φορά) βουλευτή από εκείνους που προτίθενται να υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» και κανένα άλλο σχόλιο.

Οι αρχές συνέλλαβαν δύο Έλληνες 41 ετών στην Κοζάνη, δύο άντρες, ηλικίας ηλικίας 55 και 45 ετών, στα Γρεβενά και δύο ακόμα, ηλικίας 20 και 21 ετών στην Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του ΚΟΚ και για υπαίθρια διαφήμιση.

Οι δύο συλληφθέντες στα Γρεβενά αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα ενώ οι συλληφθέντες της Κοζάνης αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

12 σχόλια:

  1. Για ποιο λόγο τους συνέλαβαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ειναι Ελληνες και λενε την αληθεια και αυτο δεν αρεση στο συριζα........

      Διαγραφή
    2. Γιατί η συμφωνία των πρεσπων είναι για το καλό μας Και Πιο Πολύ με τη βοήθειά του ΣΌΡΡΟΣ Για το καλό των κυβερνώντων Μόνο που δεν το κατάλαβα γύρω στα 76% των Ελλήνων. Για αυτό και συλλαμβάνονται μερικοί αντιδραστικοί για παραδειγματισμό.

      Διαγραφή
    3. Ποιος ιστορικός άραγε θα καταγράψει την θλιβερή αλήθεια που ζούμε στη χώτα μας?
      Να μας κάνουν να νιώθουμε ΞΕΝΟΙ μεσα στο σπίτι μας
      Να απολογούμαστε αν νιώθουμε ότι μας προδίδουν
      Και πάνω από όλα να καταλύουν τη δημοκρατία με συλλήψεις και ξύλο την ίδια ώρα που την επικαλούνται μόνο όταν έιναι στην αντιπολίτευση

      ΑΣΙΧΟΣ ντρέπομαι για εσάς που μας έλαχε να μας κυβερνάτε τις πιο δύσκολες ώρες

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά και στην Έδεσσα βάλτε καμιά με τους δικούς μας οχι με ξένους, έτσι για να υποστηρίξουμε τα δικά μας φρούτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε στην είσοδο της νομαρχίας, αλλά κατόπιν εντολής νομίζω τις κατέβασαν γρήγορα

      Διαγραφή
  3. Απαιτουμαι να συλληφθεί το 80% του ελληνικού λαού που δεν συμφωνεί με τον σύριζα σήμερα κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΦΗΣΕΣ.
    ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ ΚΟΛΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ;
    ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;
    ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΠΑΡΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΛΕΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΜ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΥΗΜΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ:
    ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοια καραγκιοζοπαράγκα κυβέρνηση, δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε στον κόσμο ολόκληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τη Μακεδονία την προδωσε ο Σαμαράς, όταν έριξε τον Μητσοτάκη,κι αυτοί που τον ελέγαν προδοτη μετά τον εκαναν αρχηγό τους και πρωθυπουργο.Να ειστε καλά και να τους ψηφιζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γκοτζαμανηδες δεν υπήρχαν μόνο στο παρελθόν ,υπάρχουν και σήμερα και μαλιστα πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα φίδια γίνονται πολλά και κάθε μέρα τα βλέπουμε μπροστά μας .... Δεν έχει γυρισμό μια τέτοια χώρα!!!! Τα βιβλία δεν αγοράζονται, οι σκεπτόμενοι εξαφανίζονται, τα συνθήματα επικρατούν και το μέλλον.....αβέβαιο...Ελλαδάρα του παρόντος τι σχέση έχεις με το παρελθόν σου που κάποιοι που κατοικούν στα μέρη σου το επικαλούνται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.