Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών


Το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας καταδικάζει την τραγική απόφαση της επικύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών» των 153 Βουλευτών της Ελληνικής Βουλής, με την οποία προδόθηκαν τα εθνικά ιδεώδη των Ελλήνων και οι παγκοσμίως αποδεκτές απόψεις για την ιστορία της Μακεδονίας. 
Την ύστατη στιγμή απαιτούμε τη διενέργεια δημοψηφίσματος που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να εκφράσουμε με ελεύθερο τρόπο την βούλησή μας και να αποφασίσουμε για την πατρίδα μας.
Το ψήφισμα αυτό εγκρίθηκε με την αριθμ. 11/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας στην 5η συνεδρίαση της 25ης Ιανουαρίου 2019.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Φίλιππος Ν. Γκιούρος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Μπράβο παιδιά στο επόμενο συμβούλιο πάρτε απόφαση για τον κατώτατο μισθό στα 1500,00€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΕ Η΄ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.
      ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.
      ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  2. κυριε σοντρα εσεισ γιατι δεν ψηφισατε μολισ χασατε πανο απο 12 ψηφουσ οδημητριαδη ειναι και δασκαλοσ εκτελει εντολεσ τσακρη σηφακιντροπη του αλλα εσυ ρε φιλε το εχεισεσ το γαλα παρτιδεσ τελοσ αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε έτσι που τα έγραψες μας μπέρδεψες. Βάζε καμιά τελεία να βγαίνει νόημα.
      Τελικά ποιες ήταν οι θέσεις των δημοτικών συμβούλων όσο αφορά το ψήφισμα, μπορούνε να ενημερωθούμε;

      Διαγραφή
    2. Μην ασχολείσαι με τον δάσκαλο, αυτός δεν ξέρει με ποιον είναι.
      Όταν πρωτοακουγόταν ότι η Τζάκρη θα κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ, έσχιζε τα ρούχα του και δήλωνε δεξιά και αριστερά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την δεχθούν γιατί είναι παλαιοκομματική και είχε ψηφίσει μνημόνια.
      Απειλούσε δήθεν ότι θα έφτανε στην παραίτηση αν γινόταν κάτι τέτοιο.
      Όταν τελικά έγιναν τα ψηφοδέλτια, έτρεχε για τον Σμία τον οποίο θεωρούσε ηθικότατο κ.λ.π κ.λ.π.
      Τελικά όχι μόνο την Τζάκρη προσκύνησε και με τον Σηφάκη συνεργάστηκε, αλλά δεν μπόρεσε να συνυπάρξει στο Δ.Σ του Νοσοκομείου με τον νέο πρόεδρο που ήταν αυτός που πολιτικά στήριζε , δηλαδή ο Σμίας.
      Αλήθεια γιατί;

      Διαγραφή
    3. Απλά τα πράγματα.
      Διότι είναι γλυφτης.

      Διαγραφή
  3. το υπερψήφισαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι ρε σοντρα δεν ψηφισεσ με την ομαδα σου πρεπει να ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω γιαννου δεν ψηφισα αλλα ειναι παλικαρι οχι σαν εσασ ειναι πολυ ντο μπροσ οτυποσ και δεν κκρυφτικε πισοοω απο ασαφεισ ψευτικεσ και ασφφεισ δηλοσεισ κυριοι που θελετε την δημαρχια και μονοσ και μαγγασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι ρε ρε σοντρα δεν ψηφισεσ γιτι πεσ μασ του λογου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΝΤΡΑ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΝΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μέγα λάθος;
      Στεναχωριέστε για τα ¨¨λάθ稨 του;
      Ακολουθεί ¨¨πολιτκή ανάλυσ稨 , όπως λένε πολιτική ευθύνη.
      Αυτός λοιπόν να είσαι σίγουρος πως όχι γιατί δεν έκανε λάθος αλλά λειτούργησε συνειδητά.
      Προφανώς έχει σκοπό να κατέβει και κονταροχτυπιέται με τον υποψήφιο του Σύριζα στην ουσία, όπου μέσα είναι και ο δάσκαλος, που μετά την επιτυχία των Πρεσπών θέλουν τις ψήφους συγκεκριμένων ψηφοφόρων ένθερμων και όχι μόνο υποστηρικτών της κατάπτυστης συμφωνίας.
      Προσωπικά τον θεωρώ πολιτικά τελειωμένο, αλλά άγνωστες οι βουλές τρίτων που ίσως θέλουν έναν αρραγές χώρο συμπαθούντα τα νερά και τα ψάρια της λίμνης των Πρεσπών.
      Μεγάλος είσαι Σόρρος και θαυμαστά τα έργα σου

      Διαγραφή
  8. Και αφοί έκανε τωρα το καθήκον του το ΔΣ,μπορεί να ασχοληθεί με το ...καρναβάλι. Το θέατρο του εθνικιστικού παραλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσοι ψηφίζουν ενάντια στην συνθήκη των Πρεσπών απ΄όπου και εάν προέρχονται,αλλά ειδικά οι Βορειοελλαδίτες, το λιγότερο που μπορείς να τούς προσάψεις είναι ιστορικός αναλφαβητισμός και αγραμματοσύνη...!Αμφιβάλλω εάν έστω και ένας από αυτούς διάβασε την συνθήκη και έβγαλε τα συμπεράσματά του μόνος του και όχι από πολιτικό και "κοινωνικό" εξαναγκασμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ο Ζοραν είναι Μακεδονας ;; Κλαίω....

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ.
      ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
      ΕΝΑ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΑΦΙΕΣ, ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ.
      ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΆΚΥΡΗ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
      ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΣ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΑ.
      ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Π.Χ
      https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=k2mIw2Rr5K0
      ΣΤΟ 1;40:50 ΠΑΛΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
      ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ , ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ , ΘΕΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΟ

      Διαγραφή
  10. αρε σοντρα εισαι και στο πασοκ κριμα ρε εσυ φλογερα πεσ μασ την γνωμη σου γιατι αυτην την ερωτηση θα την φασ μπροστα σε κοσμο θελουμε απαντηση την θεση σου η θα σου τραβιξουν το αυτακι οι ξενοι σιφακησ τζακρη ντροπη σου δημητριαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιαννη σοντρα θα φασ μεγαλη παπαρα πωσ θα βγεισ εξω τι θα λεσ στουσ φιλουσ σου στην εδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα δεν γνωριζετε μετα την απομάκρυνση του ταμειου κανενα λαθος δεν αναγνωρίζεται. ψηφίσθηκε τελειωσε πηγε στον ΟΗΕ , στην Ε.Ε ,στο ΝΑΤΟ, και σεις ζητατε εκ των υστερων δημοψήφισμα. Θου κυριε φυλακην τω στοματι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.