Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από την Τετάρτη 23-01-2019 έως και την Παρασκευή 25-01-2019.

Επιδείνωση του καιρού από αύριο Τετάρτη (23-01-2019) και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους, που η έντασή τους θα φθάνει τα 8 Μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

1. Αύριο Τετάρτη (23-01-2019)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα Δωδεκάνησα. Στη δυτική Ελλάδα τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

2. Την Πέμπτη (24-01-2019)
Τις πρωινές ώρες η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Εκ νέου από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά (κυρίως στα παραθαλάσσια), καθώς και η δυτική και νότια Πελοπόννησος.

3. Την Παρασκευή (25-01-2019)
Αρχικά η δυτική Ελλάδα, με βαθμιαία επέκταση στην ανατολική χώρα.
Την Τετάρτη (23-01-2019) και την Παρασκευή (25-01-2019) χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές, θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.