Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η "Κοινωνία σε Κίνηση" σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης Έδεσσας (φωτο)


O υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Τσεπκεντζής και μέλη της δημοτικής κίνησης Κοινωνία σε Κίνηση Έδεσσας Β. Θωμάς, Ε. Καραπατσούδη, Ν. Μούλας, Γ. Μουστάκας, Λ. Παπαδοπούλου, Τ. Πέτκου, Τ. Σιώνης, Ν. Τεφτσόγλου επισκέφθηκαν το γηροκομείο Έδεσσας, το Περίτεχνο και το ΚΔΑΠ  ΑΜΕΑ Ορίζοντα κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν θέρμες ευχές για υγεία και ευημερία τόσο με τους ωφελούμενούς όσο και με τους εργαζομένους των δομών. Παράλληλα ενημερώθηκαν μέσα από διαλογική συζήτηση για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι κοινωνικές δομές.

Η δημοτική κίνηση  Κοινωνία σε Κίνηση έχει θέσει ως μέγιστη προτεραιότητα της να αποτελέσει βασικό μοχλό κοινωνικής αλληλεγγύης και υπεράσπισης της κοινωνικής συνοχής.

Προσεχώς ο επικεφαλής κ. Γ Τσεπκεντζής και μέλη της Κοινωνίας σε Κίνηση Έδεσσας θα επισκεφθούν και άλλες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ενας απο αυτούς ειχε ξαναπάει (μόνος και όχι κομματικά) για επίσκεψη στις δομές αυτές; παλαιότερα έτσι για ένα για;για να δει πως περνάνε; αμφιβάλω δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα που θέλει να δείξει την κοινωνική του ευαισθησία ένας νέος άνθρωπος με παλαιοκομματικο τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε νέοι άνθρωποι με παλιούς τρόπους άρα...μια από τα ίδια

      Διαγραφή
  3. Εγώ πάλι θα δώσω συγχαρητήρια....!!!! για την διάθεση προβολής και επίδειξης.... Προσέξτε μόνο μη σας κόψει η σούπα μέχρι τον Μάιο...
    ΑΑΑ και μην ξεχάσετε ότι από φώτο χορτάσαμε... τις προγραμματικές δηλώσεις του συνδυασμού περιμένουμε, και όχι αερολογίστικα Συριζείκα... ξεκάθαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.