Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για τη «Συμφωνία των Πρεσπών»


Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε με αυξημένη πλειοψηφία η πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσε η περιφερειακή παράταξη της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Αλληλεγγύη» για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα. 
Το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας είναι το εξής: 

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας στη σημερινή πρώτη συνεδρίασή του, ημέρα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, μετά την κύρωση της “Συμφωνίας των Πρεσπών” από τη Βουλή των Σκοπίων, με απόφασή του εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στην επικίνδυνη και εθνικά επιζήμια “Συμφωνία των Πρεσπών”. 
Καλεί τα πολιτικά κόμματα και κάθε Βουλευτή ξεχωριστά να καταψηφίσει τη “συμφωνία” αυτή, οπότε κι αν έρθει στη Βουλή των Ελλήνων προς κύρωση. Το λόγο για ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα θα πρέπει να έχει ο ελληνικός λαός. Η ιστορικότητα, η ελληνικότητα και η μοναδικότητα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτη σήμερα και στο μέλλον».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ο Τζιτζικωστας και περι αυτού υπήκοοι προφανώς προτιμούν το σκέτο Μακεδονία απο το Βόρεια Μακεδονία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Σλαύοι και αλβανοί προτιμούν το βόρεια Μακεδονία από το σκέτο Μακεδονία. Γιατί άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γΙΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΏΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ Κ.Λ.Π ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
      ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΡΕΙΟ, ΝΟΤΙΟ, Κ.Λ.Π ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ

      Διαγραφή
    2. Η γελοιότητα δεν έχει όρια!!! οι δήθεν μπατριώτες θέλουν να μείνει το σκέτο Μακεδονία και το αστέρι της Βεργίνας στην σημαία τους. Οι πραγματικοί πατριώτες κατάφεραν να αλλάξει το όνομα τους και να τους αναγνωρίσει όλη η υφήλιος με το Βόρεια Μακεδονία. Το Μακεδονία μένει μόνο σε μας, το Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που οι γείτονες δεν μπορούν να έχουν πλέον τίποτα σκέτο Μακεδονία όπως τους άφησαν οι Σαμαροτσολιάδες και τώρα θέλουν οι δήθεν εθνικιστικοφασιστομπατριώτες της πλάκας και της ξεφτίλας

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.