Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο Τουρνουά της ΕΚΑΣΚΕΜ το Τμήμα μίνι του ΜΑ Γιαννιτσών εναντίον του Φιλίππου Βέροιας


Ένα πολύ όμορφο αγωνιστικά απόγευμα πέρασαν την Κυριακή 19/01/2019 οι παρευρισκόμενοι στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», παρακολουθώντας το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Τουρνουά Μίνι που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, ανάμεσα στις ομάδες του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» και «Φιλίππου» Βέροιας, με νικητή την ομάδα των Γιαννιτσών με τελικό σκορ 51 – 41.

Οι αθλητές και των δύο ομάδων δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό πρόσφεραν ένα πολύ όμορφο μπασκετικο θέαμα που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκομένων.

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: «Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν. Τα παιδιά ήταν αρκετά αγχωμένα και έτσι κάναμε πολλά λάθη στην αρχή του παιχνιδιού. Μετά καταφέραμε να βρούμε τον ρυθμό μας να τρέξουμε στο γήπεδο και να παίξουμε ένα όμορφο Basketball. Συνεχίζουμε την δουλεία για το καλύτερο των παιδιών. Συγχαίρω την ομάδα του «Φιλίππου» για την άψογη αγωνιστική της συμπεριφορά και ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους γονείς των αθλητών που είναι δίπλα στην ομάδα μας»
mamv
Από το Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.