Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξέρω τι κάνατε πέρσι το καλοκαίρι...


Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη.

Ήρθαν και βάλανε πέρσι το Καλοκαίρι κάτι περίεργα κωνοφόρα στα παρτέρια του πεζόδρομου, τα οποία τα πλήρωσα εγώ κι εσύ, και σήμερα δεν υπάρχει κανένα. Ξέρεις γιατί; Mήπως ξέρει η κυρία Σαλονικίδου; Μήπως ξέρει ο κύριος Στάμκος; Γιατί δεν υπάρχουν; Γιατί ξεράθηκαν όλα;

Να κάνω υποθέσεις; 1) Επειδή δεν ταιριάζανε στο συγκεκριμένο περιβάλλον, 2) Επειδή δεν τα πότισε ποτέ κανείς.

Θα περιμένω τρίτη εκδοχή από κάποιον που έχει γνώσεις -και άντερα-.

Αυτοί οι ίδιοι τύποι ήρθαν και βάλανε πανσέδες ένα μήνα πριν τον χιονιά στα ίδια παρτέρια και φυσικά τώρα δεν υπάρχει ούτε ένας.

Ζούμε σε ένα ελεεινό περιβάλλον, σε μία ελεεινή πόλη η οποία ανταγωνίζεται για το αν θα είναι η ασχημότερη πόλη της χώρας και ο δήμαρχος της παραμυθούπολης προσπαθεί να την στολίσει με τα βρωμοζουμιά που μας αμολάνε οι αραμπάδες του που τους λέει απορριμματοφόρα.


Αυτά τα ζουμιά κύριε δήμαρχε να τα μαζέψεις και να τα ρίξεις έξω από το δικό σου σπίτι.

Παραθέτω πιο κάτω φωτογραφίες από τα όμορφα Γιαννιτσά μας. Η εικόνα της πόλης μας είναι θλιβερή. Και κάποιος ευθύνεται γι αυτό. Μην είναι οι κάμποι, μην είναι τα βουνά...

Δημήτρης Βασιλειάδης





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ .....ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9 χρόνια απραξίας κακίας αυταρχισμού μισαλλοδοξίας πλεονεξίας κρίμα για τον δήμο Πέλλας μασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιζει να ειμαστε ο πιο ασχημος δημος της ευρωπης.....δυστηχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε παιδιά δεν βλέπετε πόσα δέντρα έβαλε (σχεδόν τριπλάσια) σε αντικατάσταση των κομμένων?? Π.Χ. στην στάση ταξί και στον πεζόδρομο!!!! Πόσες επιδιορθωμένες παιδικές χαρές έχει ανακαινίσει, εκτός των ολοκαίνουργιων που έχει βάλει?? Δεν γνωρίζετε ότι έχει παραγγείλει για αντικατάσταση 5000 δέντρα?? Επίσης δεν γνωρίζετε πως είναι τόσο ευαίσθητος σε θέματα περιβάλλοντος καθότι είναι και....Γεωπόνος?? Ε ....τότε είστε ....κακόπιστοι!!!!Τόση προσπάθεια....και να πάει χαμένη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.