Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Πλήρωσε το λογαριασμό της ΔΕΗ μέσω ΕΛΤΑ και φαίνεται πάλι οφειλέτης


Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες πολιτών και από την Πέλλα που ενώ πλήρωσαν εμπρόθεσμα τον λογαριασμό της ΔΕΗ σε εξουσιοδοτημένα πρακτορεία των ΕΛΤΑ, εντούτοις ενημερώθηκαν εκ των υστέρων από την Επιχείρηση ότι τα οφειλόμενα ποσά δεν φαίνονταν να έχουν αποδοθεί στη ΔΕΗ. στην ώρα τους.

Καταναλωτής από τη Σκύδρα επισημαίνει τον κίνδυνο οι πολίτες να χάσουν αφενός το ποσό της έκπτωσης (15%) για την εμπρόθεσμη πληρωμή του τρέχοντος λογαριασμού τους, αφετέρου, κυρίως, την ίδια τη ρύθμιση οφειλών με τη ΔΕΗ για όσους έχουν προχωρήσει σε σχετικό διακανονισμό με την Επιχείρηση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Είναι γεγονός και ΔΕΗ δικαιολογήθηκε ότι τα ΕΛΤΑ αργούν να πιστωσουν το ποσο γι'αυτό να πληρώνουν αρκετά πριν να λήξει ο λογαριασμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ιδιο προβλημα απο το καλοκαιρι για πληρωμη δεη μεσω ελτα αριδαιας.δε λεω οτι φταιει το υποκαταστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. k ego plirosa prin 8 mines alla akoma den miosam apto logariazmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρόμοια περιπτωση με πληρωμένο λογαριασμο πριν 8 μήνες στα ΕΛΤΑ και ακόμη δεν μειωθηκε ο λογαριασμός .που πρέπει να αποτανθουμε????? Στον εισαγγελέα η σε ευρωπαϊκά δικαστήρια για να βρεθεί λύση........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.