Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σ. Θεοδωράκης: Δεν στηρίζουμε τον Τσίπρα αλλά το συμφέρον της Ελλάδας


Πιστεύουμε στην κατά συνείδηση ψήφο, υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον Alpha. Χαρακτήρισε λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, ενώ υποστήριξε ότι το κόμμα δεν έχει τρεις, αλλά μια γραμμή: «Στηρίζουμε λύση στα βόρεια σύνορα γιατί ο κίνδυνος είναι στα ανατολικά».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «είμαι αντίπαλος του κ. Τσίπρα, ειδικά μετά από όσα συνέβησαν στην ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης. Το βασικό όμως τώρα δεν είναι το άχτι μου απέναντι στον πρωθυπουργό αλλά το συμφέρον της χώρας».

Επίσης, άφησε αιχμές για τον Σπύρο Δανέλλη, λέγοντας ότι «ψήφος εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση σημαίνει πως όποιος την δίνει, στηρίζει από' δω και πέρα τον ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι κάνει. Εμάς ο λαός μας έβαλε στην αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να δανείζουμε ένα βουλευτή στην κυβέρνηση και μετά να γυρνάει στην αντιπολίτευση».


Όσον αφορά στη στάση του Ποταμιού για τη συμφωνία των Πρεσπών, επισήμανε ότι «αν άφηναν σε όλα τα κόμματα ελεύθερους τους βουλευτές στην ψηφοφορία, πιστέψτε με, θα είχαν όλοι περισσότερες από μία γραμμές. Εμείς ψηφίζουμε κατά συνείδηση. Όπως είναι οι παρέες διχασμένες για την Συμφωνία έτσι συμβαίνει και στα κόμματα».

Υπογράμμισε, δε, ότι «το βασικό που πρέπει να σκεφτούμε αυτήν τη στιγμή είναι ότι σχεδόν όλος ο κόσμος αναγνωρίζει τους γείτονές μας ως Μακεδονία. Έχουμε την ευκαιρία να την προσδιορίσουμε ως Βόρεια Μακεδονία. Πρέπει να αρπάξουμε αυτήν την ευκαιρία».

Εκτίμησε ότι υπάρχει ένα ποσοστό στην κοινωνία 30-40% που θέλει να τελειώσουμε με το πρόβλημα αλλά δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτόν τον κεντρώο κόσμο θέλω να τον εκφράσω», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις ευρωεκλογές και θέλει να κατέβει αυτόνομα και στις εθνικές εκλογές. Δεν μου αρέσουν οι αρχηγοί που είναι στυλωμένοι στα πόδια τους και ενώ καταψηφίζονται επιμένουν, είπε, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «αν η ψήφος είναι αρνητική θα πάω σπίτι μου».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Έλα ρε μεγάλε; σοβαρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφέρον της Ελλάδας κόντρα στους Έλληνες πως γίνεται αυτό κύριε Θεοδωράκη τι άλλο θα ακούσουμε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
    ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ... ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ...
    ΟΙ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ένα επιχείρημα αλλά πολλά..... Πρώτο και κύριο δεν είναι ΜΑΚΕΔΌΝΕΣ ούτε βόρειοι ούτε νότιοι.... οπότε ποια εθνικότητα τους δίνετε και ποιά γλώσσα είναι Μακεδονική..... Τόσες επιγραφές έχουμε από την επόχη του Μέγα Αλέξανδρου σε ποια γλώσσα ήταν γραμμένες..... ξεφτιλισμένοι προδότες..... ανεκδιήγητοι αριστερή του κ@λου

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε σε ψεκάζουν??? Άνοιξε τα μάτια σου επιτέλους προδότες όλοι....

      Διαγραφή
    3. Το συμφέρον της χώρας των Σκοπίων και του ΣΌΡΡΟΣ υποστηρίζει ο φίλος σου ο Τσίπρας με Τις ευλογίες του τραμπ και της φίλης Του της Μέρκελ. Αναγνώριση του ονόματος της γλώσσας και της ανύπαρκτης εθνότητας ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ισούται επίσημη αναγνώριση του δικαιώματος τους γιό την αναγνώριση εντός Ελλάδος των ψευτο-Μακεδόνων τους οι δηλώσεις Ζάεφ και οι πράξεις του για δικαίωση της Μακεδονίας και του μακεδονικού λαού αγκαλιά με τους Τούρκους τα λένε όλα
      Ο ακρωτηριασμός της Ελλάδας σύντροφε προ των πυλων.

      Διαγραφή
    4. Προς 9:16 Ρε φίλε μπες στον κόπο και διάβασε έστω επιγραμματικά την συμφωνία .Οι ίδιοι αποδέχονται ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαική Μακεδονία και είναι Σλαύοι.Χρησιμοποιούν το όρο Μακεδονία γιατι ζουν σε ένα κομμάτι της Μακεδονίας απο το 600μ.χ.ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ .ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.

      Διαγραφή
    5. Αντέ να γίνουν εκλογές να σας στείλουμε στο μαύρο χρονοντουλαπο της ιστορίας φτάνει μας σώσατε φέρατε τρένο αέριο αεροδρόμιο ανάψατε φούμαρα λύσατε τα προβλήματα των αγροτών φτάνει πια

      Διαγραφή
    6. 10:46Η΄ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ Η΄ ΒΑΛΤΟΣ.
      ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ 600μ.Χ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η΄ Β΄ΡΕΙΑ Η΄ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ¨΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ¨¨ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΡΖΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ.
      ΜΠΟΤΟΥΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΥΤΡΟΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΝΑ ΟΠΟΙΙΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑ, ΒΛΕΠΕ ΚΕΝΤΡΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΈΘΙΓΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΎΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΒ.ΜΑΚΕΔΟΝΑΙ.
      ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ.
      ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κ.Λ.Π, ΤΟΤΕ..................
      ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    7. Οταν δεν θες να καταλάβεις κάτι δεν πρόκειται να το καταλάβεις ποτέ .Λυπάμαι που σου απάντησα.

      Διαγραφή
  4. Γειά σου Σταύρο εθνοσωτήρσ θα μηνεις στην Ιστορία εσύ ο Τσίπρας Και ο Τσολάκογλου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το λεξικό και την συμφωνία στο χέρι θα είναι όποιοι ξένοι για να ξέρουν ότι το συνονθύλευμα Βουλγάρων Τούρκων αλβανών Κ τσιγγάνων των Σκοπίων δεν έχει σχέση με την αρχαία Μακεδονία που ο Τσίπρας Όμως τους χαρίζει απλόχερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγαλτε καμια φωτογραφια με τον κασιδιαρη στην αθηνα αντε γιουριααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στείλε μας την δικη σου να του την δώσουμε γισ τα περαιτέρω της γνωριμιας σας...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.