Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηλίας Θεοδωρίδης: Ανάδειξη της «Αρχαίας Πέλλας σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης»


Μία από τις προτάσεις του υποψήφιου Δημάρχου Πέλλας Ηλία Θεοδωρίδη που δημιούργησε αίσθηση στους παρευρισκόμενους είναι η Ανάδειξη της «Αρχαίας Πέλλας σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Ο γιατρός δεν σκοπεύει να ακολουθήσει την πεπατημένη στην προσέγγιση του ζητήματος αυτού.

Η δήλωση του έχει ως εξής:

«Μία νέα εποχή ξεκινά για το δήμο με τη βαριά ιστορική κληρονομιά. Με επίκεντρο τη διεκδίκηση της πρότασης «Αρχαία Πέλλα- Πρωτεύουσα της Μακεδονίας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» ανοίγει ο φάκελος  προετοιμασίας και παρουσίασης του ζητήματος.

Με συνέδρια, ημερίδες, με διεθνή συμμετοχή και με συνεργασία σχολών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,(Φιλοσοφικής, Αρχαιολογίας, Ιστορίας κλπ), θεατρικές παραστάσεις με τη συνεργασία του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με στόχο την ανάδειξη της συμβολής της Μακεδονίας, στον Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πολιτισμό.

Η μελέτη για τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών που προϋποθέτει η πρόταση αυτή αποτελεί μέρος του σχεδίου, όπως και η αποκατάσταση της ενότητας του ιστορικού τριγώνου Πέλλας – Βεργίνας – Δίου.

Ο Δήμος διαθέτει ανθρώπους ακαδημαϊκού κύρους και εμπειρίας, ώστε να αναλάβουν την προώθηση της πρότασης αυτής».

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού
Ιατρός Καρδιολόγος  Ηλίας Θεοδωρίδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Εσένα περιμένουμε τόσο καιρό πού ήσουν; άσε μας καλέ μου άνθρωπε μας δουλεύετε για τα καλά αντε από εδώ όλοι μαζί αντε από εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η πολιτικη διάφορα η στρατιγικη το σχέδιο το μυαλό και η διάθεσή για αναβάθμιση του Δήμου. Και είναι μόνο η αρχή. Τι να συγκρίνουμε λοιπόν. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον αράπη κι αν το πλένεις το σαπούνι σου χαλας

      Διαγραφή
  4. Βαλε επικεφαλής τον προεδρο του τοπικου συριζα τον μπαλτζή.Αν...εχεις χιουμορ φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης ή της Βόρειας Μακεδονίας;Γιατι εσεις,η παρέα του ΣΗΦΑΚΗ δεν τα γουστάρετε καθολου αυτα περί Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η αρχαία πελλα ήταν πρωτεύουσα της μακεδονιας γιατρέ, εσείς με το ΣΥΡΙΖΑ την πουλήσατε και τώρα μας δουλεύετε και απο πάνω ,οι εκλογές είναι κοντά και για σένα και για το Σηφακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλο πατριωτισμός κι άλλο πατρίδοκαπηλια. Άλλο πατριωτισμός κι άλλο εθνικισμός. Πότε θα καταλάβουν οι δεξιοι ότι οι δικοί τους με τους Πασοκους διέλυσαν τη χώρα και την αποδυνάμωσαν διεθνώς; Ειστε για λυπηση αν πάτε μ αυτα τα επιχειρήματα στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλεος πια με αυτό το σύριζα και τον θεοδωριδη .Το ότι έρχονται να ακούσουν και άνθρωποι δεξιοί τι σημαίνει αυτό εξηγήστε το σας παρακαλώ εσείς που τα ξέρετε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αραξτε στα κυβικαςσαΣ μάγκες ότι και να νομίζεται ότι καταλάβατε είναι λάθος Α Ν Ε Ξ Α Ρ ΤΗ ΤΟ Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα πάρε δώσε Νίκος Στάθης δεν πειράζουν οι λαμογιστικες συμφωνίες μεταξύ τους για να καθοδηγήσουν τον κόσμο κατά τα συμφέροντα τα δικά τους δε μας ενοχλεί έτσι? ??? Μωρέ μπράβο ηθική! !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας καίει λαμογια που παίρνει δύναμη ή υποψηφιότητα ηλια δεν πειράζει ο τροχός γυρναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για δέστε ποιοι ήταν στο καστεριδη κανένας σύριζα ιός? ??????????Εκεί γιατί δεν σχολιάσετε ότι τον στηρίζει το σύριζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωχ και η αρχαια Πέλλα πήρε σειρά τώρα από τον ΣΎΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν εγώ ξέρω ότι έχει διαμορφωθεί το 50% του ψηφοδελτίου και σύριζα δεν έχει κανέναν έχει δεξιούς ΠΑΣΟΚ και διάφορους ανθρώπους που δε είναι κομματοποιημενοι σε τι ακριβώς αναφέρεστε όταν λέτε ότι είναι στηριζόμενος από το σύριζα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θέλω να δω στο τεΛος πο ιός συνδυασμός θα έχει ανθρώπους από σύριζα άιντε να το δούμε και τότε να δω τι άλλο θα βρείτε να πειτε για την δημοτική παράταξη του .κ.Ηλία άιντε να δούμε τι άλλο κομπλέξικά ανθρωπάκια και κακομυαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε λαμογια που έχετε αναγάγει σε επιστήμη την λαμογιστικη ψήφο θηρία δουλεύοντας τον κόσμο με τα τρύπια σενάρια σας για δήθεν στηρίξεις από κομματικού χώρους στον Ηλία αυτήν την φορά δεν θα σας βγει το παιχνιδάκι να δημιουργείτε το κλίμα που θέλετε στον κόσμο για τα δικά σας συμφέροντα ξύπνησε ο κόσμος και ξέρει και καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να μου ζήσεις Ηλία λεβέντη μπράβο και τον Μάιο δήμαρχος θα είσαι και άσε τους άλλους να κοπανιουντε .Σίγουρη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.