Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απάντηση Δημάρχου Έδεσσας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σηφάκη


Μέσω της προσωπικής του σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου απαντά στον βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και στα όσα αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε με τίτλο: Ο Δήμαρχος Έδεσσας ζήλεψε τις γελοιότητες του Κούλη για τις συντάξεις - Aυτός μίλησε για de minimis στα ροδάκινα για να περάσουν οι Πρέσπες!!!!. 
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Έδεσσας στην απάντησή του αναφέρει:

Σου μένουν λίγες πλέον ώρες για να συνειδητοποιήσεις το τι πας να κάνεις εις βάρος της ίδιας σου της πατρίδας. Φυσικά η μη Μακεδονική σου καταγωγή δεν θα ελαφρύνει καθόλου τη θέση σου…
Μεταξύ των πολλών άλλων, αναφέρεις ορθά ότι ο Δήμος Έδεσσας πήρε πολλά έργα. Μάθε λοιπόν ότι ο Δήμος Έδεσσας ξέρει να διεκδικεί και να παίρνει το αυτονόητο, όπως θα έπρεπε να παίρνουν και οι αγρότες μας, οι οποίοι δυστυχώς πρέπει να γίνονται ζητιάνοι για να έχουν αυτό που δικαιούνται! Εκτός βέβαια, εάν θεωρείς ότι για να παίρνει κάποιος ότι δικαιούται θεσμικά πρέπει να έχει «μπάρμπα στην Κορώνη».


Συγχέεις φυσικά το προσωπικό με το πολιτικό, γιατί εγώ δεν αναφέρομαι πότε επί προσωπικού, αλλά πάντα ευρύτερα πολιτικά.
Για τον πολιτικό μου χρόνο θα αποφασίσουν οι συμπολίτες μας, όπως και για τον δικό σου που μπορεί να αποδειχθεί μικρότερος, εκτός εάν ασπάζεσαι τις ιδέες του συντρόφου σου Κυρίτση, περί πολιτικής ανωμαλίας. Οι συμπολίτες μας ξέρουν ή μάλλον τώρα μαθαίνουν, αφού σε είδαν να σκίζεις μνημόνια και να κάνεις πράξη τα συνθήματα «Έξω οι βάσεις» και «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο»!
Έστω και την ύστατη στιγμή εύχομαι να σε φωτίσει ο Θεός - αν και το κόμμα σου δεν έχει το Θεό του - να κάνεις το πατριωτικό σου καθήκον για να μπορείς στα καφενεία της Πέλλας να λες και κανένα τραγούδι, που ομολογώ ότι σε αυτό τον τομέα τουλάχιστον έχεις ταλέντο.
Εγώ πάντως φιλικά σου αφιερώνω το δημοτικό τραγούδι «Γιάννη μου το μαντήλι σου γιατί το’ χεις λερωμένο…».

Δημήτρης Γιάννου 
Δήμαρχος Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Γιαννης Σηφακης Βουλευτης Πελλας23 Ιανουαρίου 2019 στις 10:49 π.μ.

    Ουδεν σχολιον για το εθνικιστικο σολαρισμα του Δημαρχου Εδεσσας. Φυσικα παλι συνθηματα χωρις κανενα επιχειρημα, εξαλλου ολο το Κομμα του πλεον αυτο κανει.
    Αντιπαρερχομαι τις προσωπικες επιθεσεις κατανοωντας οτι οφειλονται στον παροξυσμο του αυτων των ημερων.
    Ολους θα μας κρινουν οι πολιτες Κε Δημαρχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος δήμαρχος κατά λάθος έγινε σε 3 μήνες θα είναι το μαύρο παρελθόν στον δήμο Εδεσσας

      Διαγραφή
    2. Οταν εσύ κ. Σηφάκη αποκαλείς τον αρχηγό της Αξιοματικής Αντιπολίτευσης "ΚΟΥΛΗ¨ που οφείλεται, μήπως στο ότι καβάλησες το καλάμι?

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς
      Επειδή οι πολίτες ΘΑ εχουν τον λόγο όταν θα έρθει η ώρα, θα σε στείλουν απο εκεί που ήρθες.
      Δυστυχώς δεν τον έχουν τώρα.
      Και παλι δυστυχώς δεν σε ψήφισαν για να γινεις συμμέτοχος σε αυτή την αθλιότητα

      Διαγραφή
    4. ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    5. Ποιον λες κουλη?
      Τον αρχηγό της αξ.αντιπολιτευσης?
      Τι να συζητήσουμε τώρα?

      Διαγραφή
  2. Κυριε γιαννου μπορειται να εξηγήσεται στους πολιτές γιατί μέχρι το 2015 κανενα έργο δεν προχωρούσε; Τι αλλαξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Σηφάκη τι κάνεις προσπαθείς να βγείς πάνω απο την Τζάκρη γράφοντας στα Μ.Κ.Δ
    αν η συμφωνία είναι καλή και εσείς δημοκρατικό κόμμα κάντε Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός, εσείς δεν λέγατε παλιά ότι είστε υπέρ των δημοψηφισμάτων ώστε να εκφράζεται η βούληση του λαού. Τώρα τι σας έπιασε και για ένα τόσο σημαντικό θέμα δεν το φέρνετε στον λαό τι φοβάστε? μήπως ότι θα καταψηφιστεί απο την με μεγάλη πλειοψηφία. Το ότι ετοιμάζεστε να δεσμεύσετε το έθνος χωρίς την βούλησή του λαού είναι δημοκρατικό ή φασιστικό?
    Ο Επιτυχημένος Υπουργός Κοτζιάς που υπέγραψε την συμφωνία στις Πρέσπες γιατί παραιτήθηκε μετά τις καταγγελείες για χρηματισμό του Καμένου (υπουργός και αυτός). Κάτι τρέχει Σηφάκη και πρέπει πριν ψηφίσεις ναι στην συμφωνία να το ψάξεις καθώς είσαι βουλευτής σε ευαίσθητο Νομό και επιτέλους βάλε την Ελλάδα πάνω απο την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι θα σε κρίνουν οι πολίτες και θα πας εκεί που σου αξίζει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς κύριε σηφακη όλους θα σας κρίνουμε εμείς η πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις χασει τη μπαλα τακη, εισαι ικανος να διαλυσεις τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΆ ΡΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΊΠΕ ΚΟΥΛΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΑΦΟΎ ΚΟΥΛΙΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΧ πόσο παρακαλάει ο ΚΟΥΛΙΣ να ψηφιστεί γιατί αν πεσείναι η κυβέρνηση και ερθεί αυτός θα πρέπει να το ψηφίσει και τότε τι θα πει τον λαό ο γιαλατζης πατριώτης και εσείς μην ξεσήκωννεστε τόσο όταν πάτε εκεί σε οδοντιατρους και όταν πάτε για βενζίνη καλά είναι τότε τους συμπαθητε?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδω ρε Γιάννου έκοψες τους μισθούς σκληρά εργαζόμενων στο δήμο με δική σου απόφαση και όχι του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ανεβάζεται τον δικό σας μισθό , πούλησες τα πάντα σε ιδιώτες, καμιά πολιτική για το κεράσι, για ποιους αγρότες θα σώσεις, τον εαυτό σου θέλεις αλλά δεν μπορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκληρά εργαζόμενους στο δήμο !!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααααα ούτε σε ανέκδοτο

      Διαγραφή
    2. Ανέκδοτο έχεις δίκιο, αν κοιτάξεις και ξεκινήσεις από τους ειδικούς σύμβουλους συνταξιούχους, εθελοντές προϊσταμένους και κολλητούς - συγγενείς που διόρισε πραγματικά θα συμφωνήσω μαζί σου, ανέκδοτο. Αν μιλάς για τους υπόλοιπους εργαζόμενους σίγουρα η είσαι ο ίδιος ο Γιάννου η ένας από τους διορισμένους για προπαγάνδα σαν τον Ν.Δ διευθυντή που την κοπάνησε νύχτα. Τι να κάνουμε προσωρινέ δήμαρχε η κολλητέ δεν είναι όλοι σαν εσένα, κάποιοι δουλεύουν δεν κάνουν προπαγάνδα .

      Διαγραφή
  10. '' Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια '' ο νοων νοείτω.... Σας ενοχλεί η δυναμικη και ευθύτητα του Σηφακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΊ ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΒΓΆΛΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΆΒΩ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΔΕΝ ΑΚΟΎΩ ΝΑ ΛΈΤΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΉΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πεστα Χρυσοστομε 6:04.Ο Σηφακης ήρθε για να μεινει, αυτό τους ενοχλει φαίνεται και έχουν πάθει κρίσεις πανικού και υστερίας. Μονο έτσι εξηγείται η επίθεση που δέχεται καθημερινά με σχόλια υβριστηκα και παραλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καποιους Σηφάκη θα τούς κρινει ο λαός για την προδοσία του τόπου που τους φιλοξένησε και κάποιους (Γιάννου) για τον πατριωτισμό τους._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού και ο Γιάννου χαρακτήριζεται πατριώτης κάτι δεν γίνεται καλά στα σχολεία με το μάθημα του πατριωτισμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.