Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Έδεσσας - Αλμωπίας: Ανεπιθύμητοι όλοι οι βουλευτές που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Εδέσσης Αλμωπίας εκφράζοντας την ομόφωνη απόφαση της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του ανακοινώνει ότι είναι ανεπιθύμητοι στις εκδηλώσεις του όσοι Βουλευτές ψήφισαν την «Συμφωνία των Πρεσπών» αλλά και όσοι είναι πρόθυμοι να την εφαρμόσουν με διάφορες δικαιολογίες. Πάγια θέση του συλλόγου είναι ότι συμφωνίες όπως η «Συμφωνία των Πρεσπών» επιβάλλεται να κρίνονται με δημοψήφισμα πριν ή ακόμα και μετά την ψήφισή τους (αφού κρίθηκε αναγκαίο να ψηφισθούν από 150 και όχι από 180 Βουλευτές) για να διαπιστωθεί η θέληση του Ελληνικού λαού και να μην διολισθήσει η Δημοκρατία σε ολοκληρωτισμό. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Δεκτοί μόνο νεοδημοκράτες και χρυσαυγήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε, δεκτοί μόνο απόγονοι Μακεδονομάχων και όχι απόγονοι κομιτατζήδων.

      Διαγραφή
    2. Κι οι προσφυγες;

      Διαγραφή
  2. μήπως λίγο να θυμηθούμε,γιατί περνάνε τα χρόνια ,...επί ποιών κυβερνήσεων και με ποιές διαδικασίες κάποιος ονομαζόταν Μακεδονομάχος? έχουμε κάτι συγκεκριμένο? ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τις αλλαγές στην κοινωνία και τον κόσμο το ερώτημα είναι κοιτάμε μπροστά ή πίσω? θα βάλουμε τη συμφιλίωση στην παιδεία μας ή θα συνεχίσουμε το μίσος που μας έφεραν πολλοί πρόσφυγες απ τις πατρίδες τους λόγω πολεμικών βιωμάτων απο εκει?.. αν ο κάθενας εκφράζεται σαν να βρίσκεται στη στάνη του ,πραγματικά θα μείνουμε στην εποχή των Νεαντερταλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκρατωντας την οργή μου για την αηδία που γράφεις ότι οι πρόσφυγες έφεραν το μίσος λόγω των πολέμων που βίωσαν, σου λέω ότι είσαι αδικαιολογητος.

      Διαγραφή
    2. Βραβείο Νόμπελ μαζί με τον Τσιπρα. Βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση. Ποιο γνήσιοι Νεάντερταλ απο σένα μπορεί να βρεθεί;

      Διαγραφή
    3. Η πολύ πρόοδος μας έφερε σε αυτή την κατάσταση και άσε τους ανθρώπους με της στανες αυτοί έχτισαν την Ελλάδα με δουλειά

      Διαγραφή
    4. Τι ζόρι τραβάς με τους πρόσφυγες?

      Διαγραφή
    5. 9.49 η ίδια ανάρτηση σου δείχνει μίσος προς τους πρόσφυγες

      Διαγραφή
    6. Ο άνθρωπος μπορεί μόνος! Σε ένα κινητό γράφοντας μια τεράστια ηλιθιότητα να πιστεύει ότι είναι μπροστά ότι είναι πολύ προοδευτικός ενώ απλά είναι Καραγκιόζης.Τι ανάλυση είναι αυτή ρε μεγάλε κανένα όριο στην σαχλαμάρα

      Διαγραφή
    7. Δεν μπορώ να καταλάβω σε μια περιοχή που είχε πολέμους το 1904 έως το 1908 το 12 το 13 οι πρόσφυγες που ήρθαν από άλλο μέρος της τότε οθωμανικης αυτοκρατοριας αυτοί έφεραν μίσος, κουνα λίγο το κεφάλι σου δυνατά μπας και έρθει το μυαλό στην θέση του

      Διαγραφή
  4. Παλιό λαμόγια. Μακεδονομάχοι λέγονται όλοι όσοι πολέμησαν για την Μακεδονία μας. Αυτοί δεν ήταν δεξιοί, μεσαίοι αριστεροί. Ήταν συγγενείς μας που αγαπούσαν την Ελλάδα. Το παραμύθι περί ακροδεξιών μακεδονομάχων των τσιπραίων με το κακό τους συναπάντημα του, ας πάψει επιτέλους. Αριστεροί της πλάκας εξαφανιστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο άνθρωπος ρώτησε μέσα από ποιές διαδικασίες βαφτίζεται ή ορίζεται ή ονομάζεται έτσι.Καλό ειναι αυτό για να φανεί πόσο σημαντικοι ειναι.Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.Ξέρουμε κάτι σχετικό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι μακεδονομαχοι πολεμησαν για την ελευθερια της μακεδονιας απο τους τουρκους και απο τους βουλγαρους κομιτατζηδες..με πολυ αιμα...πολλες θυσιες.. και οι ντοπιοι και οι ελλαδιτες και οι κρητικοι.. δεν πολεμησαν για κανενα ονομα..δεν τους ενοιαζαν ονοματα..ελευθερια μονο..τωρα τι σχεση εχει η αναγνωριση των σκοπιων ως κρατος με το ονομα βορεια μακεδονια... αν καποιος μπορει να απαντησει πειστικα σε αυτο ας το κανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε γελοιοι τι σημαινει μακεδονομαχος,αυτος που μαχεται τους μακεδονες και αυτο ακριβως κανανε οι μακεδονομαχοι σας, οσο για την ελευθερια που λες εισαι πολυ λαθος αγωνιζονταν για την επικρατιση του πατριαρχειου εναντι των εξαρχικων κομιτατζηδων.Να απαντησεις με επιχειρηματα σε καποιον που μπορει να ακουσει να το κανεις και χωρις να σε χαρακτηριση πολυ ευχαριστως αλλα εσεις και δεν γνωριζετε και δεν θελετε να μαθετε

      Διαγραφή
    2. Εσύ αυτά που ξέρεις δεν χρειάζεται να τα μάθουμε είναι πολύ άχρηστη πληροφορία

      Διαγραφή
  7. Ανεπιθύμητοι είναι όσοι αποδέχονται το όνομα Μακεδονία και όχι το Βόρεια Μακεδονία,αλλά και όσοι συντηρούν το μίσος και την ακροδεξιά _φασιστική ρητορική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο ισχύει και για την ακροαριστερη φασιστική ρητορική

      Διαγραφή
  8. Αλίμονο από όσους νομίζουν ότι κατέχουν μόνο αυτοί την εθνική αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλίμονο σε όσους πιστεύουν ότι κατέχουν την απόλυτη εθνική αλήθεια και ότι όσοι διαφωνούν είναι προδότες ή κάτι παρόμοιο.Αυτοί οι εθνικόφρονες και οι σύλλογοι τους είναι απόγονοι αυτών που επικρατούσαν τη Μακρόνησο και τη Γυάρο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απόλυτη εθνική αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να βαφτίζουμε τους κομιτατζήδες μακεδόνες. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες της ιστορίας.

      Διαγραφή
  10. '' Άρχισαν τα οργανα'' μόνο που δεν ξέρω ποιος κανει την ενορχήστρωση ? Η μάλλον ποιους βολεύει και εξυπηρετεί όλες αυτές οι στοχευμενες '' πατριωτικες'' επιθέσεις. Ας αναρωτηθεί ο κόσμος της Πέλλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.