Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο ετήσιος χορός - κοπή βασιλόπιτας ΑΣ Πελλαίος


Σε έναν πολύ όμορφο χώρο είχαμε την χαρά να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους και να τιμήσουμε τις διακρίσεις και τις δραστηριότητες των αθλητών της περασμένης χρονιάς που για ακόμη μια χρόνια κρατούν τον σύλλογο μας στις υψηλότερες θέσεις πανελληνίως .
Ευχαριστούμε θερμά το κτήμα Γκαντιδη για την άψογη συνεργασία και την όμορφη παρουσίαση.
Ευχαριστούμε τους επίτιμους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους όπως κάθε χρόνια, αναφέρομαι στον πρόεδρο της κοινότητας Πετριας, Πλευροματος, Λουτροχωριου κύριο Βολτση Γρηγόριο που πάντα είναι δίπλα μας σε κάθε δραστηριότητα, τον δήμο Σκύδρας που στηρίζει τον σύλλογο και την Δήμαρχο κυρία Κατερίνα Ιγνατιάδου, τους συναδέλφους προπονητές κύριο Πανετσιδη Νικόλαο και την κυρία Χασιωτου Ειρήνη.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τα καταστήματα που συνεισφερανε με δώρα ως προς τον σύλλογο μας ,τα οποία κληρώθηκαν μέσα από τους λαχνούς .

Τέλος το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές Κιτσος Αντώνης και Ιωάννα Κιτσου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους αθλητές,τους γονείς που μας στηρίζουν και που χάρη σε αυτούς έχουμε τα δυνατότερα αποτελέσματα .
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία ,ευτυχισμένο το νέο έτος και με πολλές επιτυχίες !!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.