Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της χώρας


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου τα σχολεία σε όλη τη χώρα λόγω της γιορτής των Τριών Ιεραρχών.

Βάσει του νέου νόμου τη συγκεκριμένη μέρα δεν θα γίνουν εορταστικές εκδηλώσεις στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, όπως πέρσι.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας «η εορτή των Τριών Ιεραρχών (Τετάρτη 30 Ιανουαρίου) αποτελεί ημέρα αργίας για τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 32 του Σχεδίου Νόμου για το Παν. Δυτικής Αττικής. Παράλληλα, καταργήθηκε η περίπτ. δ΄ της παρ. 2 του άρθρου 3 του π.δ. 79/2017 (Α΄ 109, διόρθ. σφάλμ. Α΄112) η οποία όριζε ότι στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά την ημέρα αυτή πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕς ΧΡΙΣΤΑΝΟΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΗΔΗ ΛΑΘΡΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΟΡΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ

      Διαγραφή
  2. Από την παρατήρηση σου φαίνεται ότι άνθρωπος κοντά στον θεό.ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΦΑΡΙΣΑΙΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθάνατο ελληνικό δημόσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γιορτή Τριών σπουδαίων Αγίων και θα έπρεπε στα σχολεία να γινόταν έστω μια ομιλία το ολοκαύτωμα των Εβραίων το τίμησαν μέχρι και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αύριο ποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.