Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα - επιστολή διαμαρτυρίας ΔΗΜ.ΤΟ Αλμωπίας προς τον τοπικό βουλευτή Γ. Σηφάκη


Λίγους μήνες πριν, στις 4/11 Κύριε Σηφάκη σταθήκατε καμαρωτός δίπλα σε άλλους επίσημους προσκεκλημένους του Δημάρχου Αλμωπίας, στην εξέδρα της παρέλασης για την απελευθέρωση της Αριδαίας. Εκεί προς στιγμήν πιστέψαμε πως αν και επισκέπτης – γαμπρός στην Αλμωπία, έστω και αργά καταλάβατε σε ποια Ιερά και βαμμένα με Ελληνικό αίμα χώματα πατάτε. Σας είδαμε να τραγουδάτε μαζί με όλους τους περήφανους Άλμωπες το εμβατήριο μας… το ‘’Μακεδονία ξακουστή’’. 

Δυστυχώς πέσαμε έξω, δυστυχώς καταλαβαίνουμε πλέον πως απλά μας ειρωνευόσασταν, μας περιπαίζατε. Είναι λυπηρό το ότι εσείς ένας Λέσβιος στην καταγωγή που η Αλμωπία σας τίμησε και σας εξέλεξε βουλευτή, περιπαίζετε τους κατοίκους της και αγνοείτε στοιχειωδώς την Ένδοξη ιστορίας της. 


Συναινείτε με την ψήφο σας σε ένα Εθνικό έγκλημα για το οποίο ο λαός της Πέλλας δεν σας έχει δώσει καμιά εξουσιοδότηση. Είστε κι εσείς πρόθυμος να βάλετε την υπογραφή σας σε μια κάκιστη και επιζήμια για την πατρίδα μας συμφωνία με μοναδικό γνώμονα την εκπλήρωση των εμμονικών σας ιδεολογικών καταβολών. Την Αλμωπία την απελευθέρωσε ο Θρυλικός Παπανίκανδρος ο οποίος συνέχισε τον αγώνα του καπετάν Γαρέφη και μια μέρα σαν εκείνη, στην παρέλαση που εσείς καμαρώνατε δίπλα μας, ύψωσε την Ελληνική σημαία ξανά στα Ιερά Ελληνικά χώματα. 

Για να μαθαίνετε αγαπητέ επισκέπτη κε Σηφάκη μερικά μόνο από τα ονόματα των Ηρώων μας που συμμετείχαν στον απελευθερωτικό αγώνα της Αλμωπίας και σίγουρα τα ακούτε στα καφενεία που κάνετε την προπαγάνδα σας… Αμπάρης, Βέσκος, Τσώτσος, Λιόλιος, Τζάκος, Μπίνος, Σιώπης, Παλιούρης, Κουβάτσης, Σιβένας, Πόπτσης, Μλαδένης και εκατοντάδες ακόμη. Όλοι αυτοί μπορεί να μην μιλούσαν άπταιστα Ελληνικά και να χρησιμοποιούσαν ένα τοπικό γλωσσικό μόρφωμα λόγω έλλειψης Δασκάλων αλλά όταν πήγαιναν στην Εκκλησία, άκουγαν και υμνούσαν τον Θεό τους στα Ελληνικά ως Έλληνες Χριστιανοί… Έναν Θεό στον οποίο προσεύχονταν να τους κρατήσει ζωντανούς για να προλάβουν να δουν ελεύθερη την Πατρίδα τους την Ελλάδα, την Μακεδονία, την Αλμωπία. 

Τώρα την ύστατη στιγμή πριν την ολέθρια υπογραφή, για την οποία σας υπενθυμίζουμε πως δεν έχετε εξουσιοδότηση από τον λαό της Αλμωπίας και της Πέλλας, σας καλούμε να επανεξετάσετε την πρόθεση σας και να μην υπογράψετε την κατάπτυστη αυτή συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ειδάλλως ο λαός της Αλμωπίας και η Ελληνική Ιστορία θα σας καταγράψει με μελανά και ανεξίτηλα γράμματα στις μαύρες σελίδες της. Όπως κε Σηφάκη η πατρίδα σας η Λέσβος είναι Ελλάδα, έτσι και η Μακεδονία είναι Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος 
Τζάτσης Γιώργος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Κρίμα ρε σηφάκη μαζί με την άλλη. Δεν ακούτε, δεν βλέπετε. Υπάρχει ανακολουθία της θέλησης του λαού του νομού που σας εξέλεξε με την δική σας για τη συμφωνία. Τυφλοί είστε ή κουφοί. Δεν σας τα λέει ΝΔτης ΠΑσοκ χ.Α κλπ Πατριώτης σας από την Αριδαία σας τα λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζατζη συνεχιζεις το κοροιδιλικι της ΝΔ;
    Ποια ειναι η θεση της ΝΔ για το ονομα; ειναι η δεν ειναι συνθετη ονομασια με τον ορο Μακεδονια για ολες τις χρησεις; δηλαδη οτι λεει η συμφωνια των Πρεσπων;
    Οσο για τον Σηφακη που τον λες επισκεπτη 30 ετων (!!!!) ολοι ξερουμε ( πλην λιγων υστερικων) ποιος ειναι και ποια η συμβολη του σε πολιτικο, πολιτιστικο και πολιτικο επιπεδο.
    Λυσσαξτε ελευθερα, κοροιδεψτε κι αλλο τον λαο, τον Οκτωβριο και παλι εκει που ειστε τωρα θα ειστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε Τζατζη το παιζετε τι; υπερπατριωτες για να τσιμπησετε καμια ψηφο παραπληροφορημενου;
    Αντι να βριζετε τον Γιαννη που ειναι βουλευτης απο την Αλμωπια και εχει βοηθησει την περιοχη ( αποχετευτικο, εργο υδρευσης, εμεινε το ΙΚΑ, εγινε ΕΚΑΒ, χρηματοδοτηθηκε το Κεντρο Υγειας, προωθειται η εξοδος προς Βορρα απο το χωριο σου, μελετη αρδευτικου Προδρομου, στεγη για ΑΜΕΑ κλπ) αποτελωντας προσωπικοτητα της Αλμωπιας που αγαπουν οι πολιτες ( και θα το ξαναδεις συντομα) πειτε τη θεση σας για το ονομα!!!!
    Η θεση της ΝΔ και σημερα στη Βουλη : συνθετη ονομασια με τον ορο Μακεδονια με γεωγραφικο προσδιορισμο εναντι ολων.
    Μηπως σας θυμιζει κατι;
    Αντε στα τσακιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσατση ασχολησου με το μοναστήρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσείς όλοι που βρίζετε τον Τζάτση έχετε κάνει κάτι για τον τόπο σας??????σκουπίδια του κερατά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβω στον σιφακη καλα σας την εφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιοι αγαπάτε τον τόπο σας,κάποιοι τον πουλάτε.
    Με το ζόρι τίποτα δεν γίνεται. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσεις ολοι οι ανώνυμοι που ακόμη επιμένετε στα χρώματά μάθετε οτι σε καποια θέματά τα χρώματά αποχρωματιζονται. Η Μακεδονια δεν χαρίζεται δεν ξεπουλιεται κυριοι των χρωμάτων και των κομματων. Ολοι ειμαστε Ελληνες και εχουμε 2χρωματα στην καρδια μας, το λευκο και το γαλαζιο, οτι αλλο ειναι για να μας διχάζει και να μας κομματιαζει. Ξυπνιστε πια, αποχρωματιστιτε για να ελευθερωθητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι εσείς που υβριζετε και λασπολογειται τον Σηφακη, μάλλον ξεχνάτε η' σας βολεύει να ξεχνάτε την προσφορά του στην Πελλα. Συνήθως πολεμάμε τους γενναίους, τους δυνατούς. Και ο Σηφακης είναι ένας από αυτούς, σας αρέσει δε σας αρέσει δεχτείτε την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.