Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών


Είναι αλήθεια ότι η εξωτερική πολιτική ασκείται από την κυβέρνηση, το ΥΠΕΞ και τα λοιπά αρμόδια όργανα. 
Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να υποκαταστήσουμε τους θεσμούς της ελληνικής δημοκρατίας. 
Είναι επίσης αλήθεια ότι δεν επιτρέψαμε στην συναισθηματική μας φόρτιση όλο αυτό το διάστημα, να οδηγήσει σε λόγο διχαστικό.
Προτείναμε με άλλους 29 Προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων την διενέργεια δημοψηφίσματος, ζητήσαμε μέσω της Ολομέλειας την κύρωση της συμφωνιάς με αυξημένη πλειοψηφία, όχι γιατί αυτό απαιτείται συνταγματικά, αλλά χάριν επίτευξης της μεγαλύτερης δυνατής συναίνεσης σε ένα τόσο σοβαρο εθνικό ζήτημα, δίχως να εισακουστούμε.
Δεν μπορούμε όμως, αφουγκραζόμενοι την πλειοψηφία των μελών μας και της τοπικής κοινωνίας, να μην δηλώσουμε ότι η συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών μας νιώθει προσβεβλημένη από την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Μιας συμφωνίας με αρνητικό πρόσημο για τη χώρα μας, που αντί να οδηγήσει σε σταθερότητα και συνεργασία στην περιοχή των Βαλκανίων, όπως ισχυρίζονται οι υπέρμαχοί της, φοβούμαστε ότι θα έχει αντίθετα αποτελέσματα. Δυστυχώς μάλιστα τα αποτελέσματα αυτά θα βιώσει πρώτα (ή από τις πρώτες) η περιοχή μας. 
Όλοι οι Έλληνες, ενωμένοι, θα προσπαθήσουμε από σήμερα κιόλας να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες της κάκιστης αυτής συμφωνίας. 

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΚΑΛΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΛΛΑ......ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ - ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΗΤΗΣΑΤΕ....ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και νόμιζα πως είστε πιο σοβαροί από τους δάσκαλους... Διαψεύδομαι δυστυχώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ήσασταν τόσο καιρο;;;; Ουδεμία ανακοίνωση! Κρυφτήκατε κ Φουντουκίδη! Και τώρα κατόπιν εορτής, εκ του ασφαλούς βγάζετε ανακοινώσεις! Τόσο καιρο που ήσασταν;;;;; Που ήταν ο δικηγορικος συλλογος να πάρει ξεκαθαρη θέση; Πουθενά!!!!Δυστυχώς είστε πολυ λίγος!! Παρα πολυ λίγος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της γνωστής Φουντουκίδου;
      Μετά μήπως θα τον κάνετε και βουλευτή;
      Ευτυχώς που οικογενειοκρατία έχει εκλείψει από την πολιτική σκηνή αυτής της χώρας και αν δεν έχει εξαλειφθεί πλήρως θα το κάνει ο Κούλης.
      Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία για αυτόν τον τόπο.

      Διαγραφή
  4. Χορτάσαμε από δήθεν μακεδονομάχους. Η υποκρισία σας περισσεύει. Το κόμμα σας του οποίου θέλετε να γίνετε βουλευτής έχει τις ιδιες ακριβώς θέσεις με τους κυβερνώντες. Σας έβγαλε απλά από την δύσκολη θέση. Όποτε καλύτερα θα ήταν να μην μιλούσατε καθόλου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Δένδια ποιοι τον χειροκροτούσαν όταν κάποιοι μιλούσαν για αντισυνταγματικότητα ;
      Μα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

      Διαγραφή
  5. Καλύτερα να ασχοληθείτε με τα παράβολα που εισπράττετε από τα δικαστήρια, παρά να μας πείσετε ότι νοιάζεστε για την Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΆΛΗ ΦΆΜΠΡΙΚΑ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ.
      ΓΕΡΗ ΚΟΝΟΜΑ

      Διαγραφή
    2. Το εχεις κάψει κόψε την παρεα με τον καρανίκα

      Διαγραφή
  6. ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.