Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κουντουρά: Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της


«Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον» τονίζει η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σε αποκλειστική δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οποία προσθέτει ότι δεν διαπραγματεύεται το δικαίωμά της να ψηφίζει κατά συνείδηση.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Κουντουρά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει ως εξής:


«Βρίσκομαι σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην Κίνα που πραγματοποιείται συντονισμένα από τρία συναρμόδια Υπουργεία με στόχο την επίτευξη επωφελών συμφωνιών για την Ελλάδα στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και του τουρισμού.

Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση.
Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας.

Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. ΣΩΣΤΗ....
    ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΑΝΕΛ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΑΥΤΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΠΑΝΟΥΛΗ ΤΑ ΑΚΟΥΣ;
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΜΑΖΕΥΕΣ;
    ΤΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΠΑΜΕ....
    ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ......
    ΕΔΩΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΤΑ ΤΕΦΑΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να περάσουν Τεφαα πολλοί γυμναστές έδωσαν ιστορία και ξέρουν πολυ καλύτερη απο σας !!! Όσο αφορά το όνομα των Σκοπίων θα ήθελα να ακούσω ποια ειναι η πρόταση η δίκη σας οπως και όλων των κομμάτων ! Ποιο όνομα προτείνουν τελικα για να μάθουμε κι εμεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μπορείς να μας πεις για ποιο λόγο να πάρουν το όνομα Μακεδονία υπάρχουν εκατοντάδες αλλά όνοματα γιατί αυτό

      Διαγραφή
    2. Το κρατίδιο αυτό καταλαμβάνει μια περιοχή που είχε αρχαίο όνομα, παράλληλα με αυτό της Μακεδονίας. Το νοτιότερο τμήμα λεγόταν Παιονία και το βορειότερο Δαρδανία. Δε θυμάμαι να προτάθηκαν ανοιχτά αυτά τα ονόματα τις τελευταίες δεκαετίες που το ζήτημα πήρε διαστάσεις. Γιατί άραγε; Δεν έχω ιδέα. Ας μας πουν όσοι κυβερνούν τώρα και όσοι κυβέρνησαν στο παρελθόν. Το έχω απορία, πραγματικά.

      Διαγραφή
    3. Το όνομα πρέπει να είναι "χώρα Βόρεια της Μακεδονίας" η γλώσσα monkeydonika
      και η εθνότητα μαιμουκεδονιαν

      Διαγραφή
    4. οι πρωταθλητες ελλάδος περνούσαν by την εποχή εκείνη και πολλοι δεν ειχαν σχεση με τα μαθηματα, πιστεψε με.
      οσο αφορα τα ονοματα δεν θα ρωτησουμε τα κομματα τι προτείνουν ούτε τι προτείνει ο καθένας μας μια και πολλοι ελληνες ιστορικοι και ειδικοι εχουν κανει προτασεις τεκμηριωμένες όπως κεντρική βαλκανικη δημοκρατια κ.λ.π
      και πάλι δεν θα υποδείξουμε εμεις ως ελλαδα τι ονομα θα εχουν.
      ας αποφασίσουν οι ιδιοι τους, απλά εμεις εχουμε το δικαιωμα να μην τους αναγνωριζουμε αν χρησιμοποιουν τον ορο μακεδονία.
      δικαίωμα μας.
      οι αλλοι ας τους αποκαλουν οπως γουστάρουν.
      αληθεια δεν σε προβληματίζει γιατι τους ενδιαφέρει τοσο πολύ να τους αποδεχτούμε ΕΜΕΙΣ με ονομα που θα υπαρχει ο ορος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ την στιγμη που τους αναγνωριζουν 140 χωρες με αυτο το ονομα;
      διαβαζεις λιγη ελληνικη και βαλκανικη ιστορια και η απαντηση ειναι γνωστη: αλυτρωτισμός

      Διαγραφή
    5. Δεν τους ενδιαφέρει πως θα τους ονομάσουμε αλλά να επιτρέψουμε την είσοδο τους στο ΝΑΤΟ την οποία δεν θα μπορούμε εσαεί να αποτρέπουμε.

      Διαγραφή
  3. Ψηφιζει την κυβερνηση για τα 12000 που περνει τοσο αξιζει η μακεδονια γιαυτην την πουλημενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφηστε τα μιζεροι που πεοπαγανδιζετε το μισος και θελετε διακαως να μεινει το αστερι της Βεργινας στην σημαια των Σκοπιανων και το ονομα τους οπως τα καταφερατε...30 χρονια!!
    Σας τσουζει που λυνει το Εθνικο θεμα ο ΣΥΡΙΖΑ και με ευρυτερη συναινεση, περαστικα... υπαρχουν και ψυχολογοι για να εκτονωθει το ...μισος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πίνετε εκεί στον σύριζα και βλέπετε το αστέρι της Βεργίνας στη σημαία τους

      Διαγραφή
  5. Ο καθένας λέει ότι θέλει για εξαγορές κι άλλες ανοησίες γιατί οι εισαγγελείς δε θέλουν να ασχολουνται με γελοιοτητες.. μπράβο στην Κουντουρά, τελικά οι όμορφες γυναίκες, όμορφα σκέφτονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο χυδαίο μπορεί να υπάρξει αυτό το πράμα, που ενώ βγήκε με ένα κόμμα αντίθετο με τη συμφωνία των Πρεσπών, τώρα για την καρέκλα την υποστηρίζει. Δεν σας προβληματίζει αυτό ρε άνθρωποι, όπου και αν ανήκετε πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σύνταγμα δίνει την δυνατότητα στον βουλευτή να μην γίνεται στρατιώτης αλλά ελεύθερος πολίτης.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.