Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ομοσπονδία Στίβου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ βράβευσε τους πρωταθλητές του Ο.Φ.Κ.Α. Φίλιππος Γιαννιτσών (φωτο)



Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στη Στέγη Τεχνών και Γραμμάτων στην Βέροια η Ένωση Αθλητικών Σωματείων Στίβου Κεντρικής Μακεδονίας βράβευσε εκ μέρους της Ομοσπονδίας Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τους πρωταθλητές στίβου  της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν περίπου 40 πρωταθλητές από τους νομούς Πέλλας, Κιλκίς, Πιερίας και Ημαθίας και, μεταξύ αυτών, οι πολύ ελπιδοφόροι πρωταθλητές του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018:
- Τουλγαρίδης Νίκος: 3ος  στα 110μ. με εμπόδια ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος στη Συνάντηση Ελλάς – Κύπρος.
- Χαραλαμπίδου Ζωή: 2η Πανελληνιονίκης Παγκορασίδων Α΄ στο Άλμα εις Ύψος.
- Παπαδόπουλος Στάθης: 3ος Πανελληνιονίκης Παμπαίδων Α’ στα 100μ. με εμπόδια.
Συγχαρητήρια στους αθλητές και στην αθλήτριά μας που μας γέμισαν υπερηφάνεια και δίνουν συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών, στον προπονητή τους κ. Τασόπουλο Σταύρο και, φυσικά, στους γονείς των παιδιών των οποίων ο ρόλος είναι σημαντικότατος για την υποστήριξη της δύσκολης αυτής προσπάθειας που λέγεται πρωταθλητισμός.

Το Δ.Σ







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.