Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών από μαθητές σχολείων (φωτο)



Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποιείται αυτή την ώρα από μαθητές σχολείων στα Γιαννιτσά.

Στα Γιαννιτσά οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στις 11.00’  το πρωί μπροστά από το δημαρχιακό Μέγαρο και στη συνέχεια στις 11.30’ πραγματοποιήθηκε πορεία προς τον πεζόδρομο της πόλης, με πανό, σημαίες και συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. 
Μάλιστα οι μαθητές κρατούν μια ελληνική σημαία τεραστίων διαστάσεων, η οποία βρίσκεται και στο επίκεντρο της μαθητικής πορείας.
Αντιπροσωπεία μαθητών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και του παρέδωσε σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Πορείες μαθητών πραγματοποιήθηκαν στην Έδεσσα, Σκύδρα και Αριδαία.

Υπενθυμίζουμε ότι από το πρωί  τελούν υπό κατάληψη μαθητών 22 σχολεία από τα συνολικά 49 της ΠΕ Πέλλας, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στη Συμφωνία των Πρεσπών που συζητείται και αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.