Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαμαρτυρίες για ελλιπή συγκοινωνιακή σύνδεση Λουτρών Πόζαρ με Αριδαία - Προβλήματα και στην ιστοσελίδα


Μπορεί αυτές τις ημέρες των εορτών να σφύζουν από κόσμο, αλλά και γενικότερα όλες τις εποχές του έτους, τα Λουτρά Πόζαρ να έχουν από αρκετή μέχρι απόλυτη επισκεψιμότητα και να αποτελούν εξαιρετική τουριστική πρόταση, ωστόσο όμως δεν λείπουν οι διαμαρτυρίες επισκεπτών για κάποια επιμέρους αλλά ιδιαίτερα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα. 
Ειδικότερα, έντονες είναι οι διαμαρτυρίες επισκεπτών των Λουτρών Λουτρακίου οι οποίοι δεν διαθέτουν δικό τους αυτοκίνητο και διαμένουν στην Αριδαία καθώς η συγκοινωνιακή πρόσβαση με λεωφορεία είναι από ελλιπής μέχρι… ανύπαρκτη!

Όπως μας κατήγγειλαν αναγνώστες από τη Θεσσαλονίκη που επισκέφθηκαν τις ημέρες των Χριστουγέννων την Αλμωπία χρησιμοποιώντας λεωφορείο (καθώς δεν διέθεταν δικό τους ΙΧ), προκειμένου να απολαύσουν τα ιαματικά λουτρά στο Πόζαρ, πραγματικά έζησαν ένα «μαρτύριο».


Τα δρομολόγια λεωφορείων που συνδέουν την Αριδαία με τα Λουτρά Πόζαρ καθημερινά είναι μόλις… δύο (!) και συγκεκριμένα στις 7:00 το πρωί και στις 14:00 μετά το μεσημέρι (ειδικά για τις γιορτές 14.30) , ενώ τα Σαββατοκύριακα δεν πραγματοποιείται απολύτως κανένα δρομολόγιο! Από Λουτράκι προς Αριδαία το λεωφορείο αναχωρεί 15΄λεπτά μετά την άφιξη σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.

Δεν δίνεται έτσι επαρκώς η δυνατότητα σε επισκέπτες της πόλης που δεν διαθέτουν δικό τους όχημα να δεχθούν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών και να απολαύσουν μία απόδραση στην αγαπημένη Λουτρόπολη της Βόρειας Ελλάδας, στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν.
Επίσης προβλήματα παρουσιάζει και η ιστοσελίδα της επιχείρησης των Λουτρών από την οποία κάποιος μπορεί να προχωρήσει σε ηλεκτρονική κράτηση για τις ώρες των λούσεων αλλά αυτή τελικά να μην ισχύει. Βέβαια, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, τα χρήματα επιστρέφονται αλλά ο επισκέπτης έχει υποστεί ήδη μια ταλαιπωρία και μπορεί να μην απολαύσει στην ώρα που θέλει τα μπάνια του.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αυτα να τα κοιταξει ο δημαρχος και οχι να βαζει μπαρες στα Λουτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δει και το κυκλοφοριακό αίσχος της πόλης όπου κανένας δεν σέβεται κανένα και άρχισαν να χάνονται και άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μάθουν όμως και οι πεζοί τι σημαίνει πεζοδρομιο. Περπατάνε στη μέση του δρόμου. Μετά τα διπλοπαρκαρισματα σε αυτό οφειλεται η κυκλοφοριακη συμφορρησ

      Διαγραφή
  3. Έτσι σωστά φιλος ΜΌΝΟ φωτο ΒΓΕΝΟΥΝ χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό με τα περιορισμένα δρομολόγια ειδικά στα απομακρυσμένα είναι πραγματικά τρομερό!!!! Κάποιος πρέπει όχι μόνο να πιέσει αλλα και να εξασφαλίσει πίστωση για να μπορουν τα λεωφορεία να κάνουν περισσότερα δρομολόγια και προς Λουτρά και προς Αρχάγγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι νησιώτης από Κυκλάδες έρχομαι κάθε Χριστούγεννα στα λουτρά γιατί είναι η γυναίκα μου από αυτά τα μέρη τα ευλογημένα διαφημίζω πάντα τα λουτρά σε φίλους και γνωστούς φέτος ήρθαν τουλάχιστον 10 γνωστοί μου.προσπαθησα να τους κλείσω λουτρά με διαφορετικές ημερομηνίες με υποχρεωνανε να ανεβαίνω κάθε φορά ανήμερα για κλείσω για την επόμενη δεν μπορούσα να κλείσω για μετά από δύο και παραπάνω ημέρες απαραδεκτο θεωρώ μεγάλη ταλαιπωρία .μου είπαν να κάνω κράτηση ηλεκτρονικά εκεί και δεν βγάζεις άκρη και δεν έχει και όλα τα λουτρά.κριμα τόσος κόσμος να τακαιπωρητε για τόσο απλά πράγματα ας το φτιάξει ο δήμος να πω και ένα καλό πολύ ευγενικά τα κορίτσια στην καφετέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.