Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφτασε στην Αθήνα η ρηματική διακοίνωση από τα Σκόπια


Η κυβέρνηση Ζάεφ κοινοποίησε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα τη ρηματική διακοίνωση που ενημερώνει για την ολοκλήρωση των συνταγματικών αλλαγών στη γείτονα. Η ρηματική διακοίνωση ανοίγει το δρόμο για τη συνέχιση της διαδικασίας στην Ελλάδα, με ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών και από την ελληνική Βουλή.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι η φίλη Ελλάδα θα κυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών και θα γίνει η πρώτη χώρα που θα υπογράψει το πρωτόκολλο προσχώρησης της χώρας μας στο ΝΑΤΟ και με τον τρόπο αυτό θα υποκινήσει και τις άλλες 28 χώρες της συμμαχίας να πράξουν το ίδιο και να καταστούμε το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ» δήλωσε την Κυριακή ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Στην κοινοποίηση της ρηματικής διακοίνωσης αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Γυρίστε την πίσω. Δεν την ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ δεν την ψηφίζεις. Εγώ που πιστεύω στην ειρηνική επίλυση των προβλημάτων ,την ψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μπορεί να την ψηφίζεις αλλά το 85% των Ελλήνων δεν την ψηφίζει όπως δεν θα σε ξανά ψηφίσει και εσένα το μόνο πρόβλημα στην υπόθεση είστε εσείς

      Διαγραφή
    2. Τότε όλες οι αποφάσεις να βγαίνουν με δημοσκοπήσεις και να καταργηθούν οι κυβερνήσεις.Εμπρός αγώνα για την δημοσκοπική διακυβέρνηση.

      Διαγραφή
    3. Ποια ειρηνική επίλυση?? Αυτή θα είναι η αρχή πολέμου και διαμελισμού της Ελλάδας. Το κακό θα το βρουν οι επόμενες γενιές δυστυχώς...

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΕΤΣΙ,ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ.

      Διαγραφή
  3. Σηφάκη εξήγησε Μας τι σημαίνει η σημερινή δήλωση του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων : στεκόμαστε στο πλευρό της Τουρκίας,? Δεν τους πήραμε ακόμη από την αγκαλιά των Τούρκων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβασε καλύτερα το κείμενο και αντε απο κοντα με τον Ερντογάν μην αλλάξει το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑhttps://www.protothema.gr/world/article/856111/tsavousoglou-gia-skopia-sunehizoume-na-anagnorizoume-ti-hora-me-to-sudagmatiko-tis-onoma/

      Διαγραφή
  4. 12 36 για ποιο 85 μιλάς ,μια χούφτα φασίστες είστε όλο και όλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρσεις που διαφωνειτε με τη συμφωνια θελετε διμοψιφισμα?Ωραια τοτε να κανουν διμοψιφισμα και οι 180χωρες που την εχουν αναγνωρισει σαν μακεδονια.Να δουμε τοτε πιο θα ειναι το αποτελεσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.