Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πέλλας: «Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη κανείς»


Η 25η Ιανουαρίου του 2019 καταγράφεται ως η ημέρα που η Κυβερνώσα Αριστερά με τα  ρετάλια  της (τυχοδιώκτες, γυρολόγοι και εραστές  της υπουργικής καρέκλας) παρέδωσαν τη Μακεδονία  στους   συνεχιστές  του Σαντάνσκι,  του Κάλτσεφ,  του Δημητρώφ, του Τίτο και κάθε λογής κομιτατζή που έπνιξε στο αίμα  τα αγιασμένα χώματά της. Για πρώτη φορά  στην ιστορία, Ελληνική Βουλή αναγνωρίζει την ύπαρξη μακεδονικού έθνους, μακεδονικής γλώσσας και κράτους  με το όνομα Μακεδονία στα βόρεια σύνορα της δίπλα στην Ελληνική Μακεδονία, με δικαίωμα  εθνοτικού αυτοπροσδιορισμού παντού ακόμη και εντός της Ελλάδας. Ο Τσίπρας  στην ομιλία του  έκανε λόγο για Σλαβομακεδόνες επιβεβαιώνοντας  το σκοπιανό εθνικό αφήγημα, ενώ  ο  Φίλης,  που  τον αποθεώνουν τα Σκοπιανά ΜΜΕ, παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις οποίες η Μακεδονία  έγινε, δεν ήταν ελληνική.

Πριν το μελάνι στεγνώσει,  Σκόπια και Τουρκία  πανηγυρίζουν  για την αναγνώριση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (χωρίς το Βόρεια μπροστά...)  και  εντός των τειχών, οι ελάχιστοι νοσταλγοί του ΝΟΦ και της ΟΧΡΑΝΑ επιχαίρουν και ακονίζουν τις λεπίδες τους κατά του έθνους.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στους βουλευτές της εκλογικής μας περιφέρειας, της Πέλλας που έλαβε το όνομα της από την πρωτεύουσα του Ελληνικού βασιλείου του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που με την θετική τους ψήφο στην επαίσχυντη αυτή συμφωνία συναίνεσαν στην αρχή του ακρωτηριασμού  της πατρίδας μας με την αποδοχή του σκοπιανού  αλυτρωτικού αφηγήματος περί ύπαρξης εθνοτικά μακεδόνων. Στον μεν κ.Σηφάκη αποδίδουμε τη θετική του ψήφο σε παντελή άγνοια  στη δε  κα.Τζάκρη σε πλήρη γνώση για τα επερχόμενα αποτελέσματα της ψήφου της...Της κας Τζάκρη που (για κακή της τύχη) ακόμη και σήμερα στο διαδίκτυο  υπάρχει το βίντεο που την εμφανίζει να συνοδεύει τον Αρχιεπίσκοπο  Χριστόδουλο  στην Κερασιά  στην ομιλία του για τα 100 χρόνια από τη δολοφονία  των καπεταναίων ‘Αγρα και Μίγκα από τους κομιτατζήδες και να τον χειροκροτεί (συγκινημένη...)  στο άκουσμα  της μίας Ελληνικής Μακεδονίας. 

Νιώθουμε,τέλος, την υποχρέωση  να χαιρετίσουμε  τον αγώνα των Μακεδόνων του Δήμου Πέλλας και ειδικά της νεολαίας που αψηφώντας την τρομοκρατία, τα ΜΑΤ, τα δακρυγόνα και τους εντεταλμένους  παρακρατικούς  κουκουλοφόρους, έστειλαν στα πέρατα της οικουμένης  το διαχρονικό μήνυμα που κλαίγοντας ο Εθνάρχης Κωσνταντίνος Καραμανλής  από την Θεσσαλονίκη το 1992 απηύθυνε: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ  Η  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Ο Αγώνας συνεχίζεται!!

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

24 comments:

  1. Είστε και τυχεροί..... Βγηκατε από την αφανεια.. Κάνετε Πολιτική στις πλάτες και επιτυχίες του Συριζα...Μα ο κόσμος δεν ξέχνα τι σημαίνει δεξιά.... Και οχι δε είμαι Συριζα. Ο Τσιπρας είχε κότσια και τσαγανο, δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος μα μόνο το συμφέρον της Πατρίδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης υπολόγισε το συμφέρον του ΝΑΤΟ των σκοπιανών της Μέρκελ Του τραμπ και του Ερντογάν οι οποίοι πανηγύριζαν από κοινού για την αναγνώριση της Μακεδονίας σκέτο.

      Διαγραφή
    2. ... Το οποίο το έδωσε η Ν.Δ του σαμαρα !!!

      Διαγραφή
    3. εντυπωσιαζομαι με την εμμονή των οπαδων του συριζα
      ΠΡΩΤΑ η ιδεολογια και μετα η πατρίδα ή οτιδήποτε ελληνικό που τους φαγουριζει

      και φυσικά όποιος έχει αντίθετη άποψη ...φασίστας..μακεδονομαχος κλπ

      Παιδιά το τερματισατε ..φτανει πια με την καραμελα ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
      πειτε κατι αλλο έτσι για ξεκαρφωμα

      Διαγραφή
    4. "Το αληθινό είναι εθνικό" Επικαλείστε το ελληνικό πολιτισμό αλλά δυστυχώς πολιτισμικά αναλφάβητοι!!!

      Διαγραφή
  2. Εξαιρετικά. Τώρα, μαζέψτε την Μπακογιαννη και τον Δενδια, αν θέλετε να είστε συνεπείς με όσα γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρτε το απόφαση, όσο κι αν φωνασκειται δε σας πιστεύει κάνεις. Το παρελθόν δείχνει που οδηγήσατε την χώρα και τον Οκτώβρη θα πάτε πάλι εκεί που ανήκετε στο χρονοντουλαπο της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σου βρε Γιάννη σώγαμπρε γίγαντα έχεις ξεπεράσει κσι τον πολάκη το ίδαλμά σου.

      Διαγραφή
  4. Πόσοι ακόμη θα κανουν καριέρα με το μακεδονικό στη Νέα Δημοκρατία; Αυτό μας τελείωσε. Βρείτε κάτι αλλο για να πείσετε τον κόσμο. Αλλιώς θα βλέπετε συνεχώς την πλάτη του Τσίπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγωνιστήκαμε να μην δώσουμε εθνότητα και γλώσσα στους Μακεδόνες !!!!! Εσείς το είπατε αν δεν κάνω λάθος και μάλιστα η αδερφή του προέδρου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η κουμπάρα και ο μπατζανάκης του επίσης

      Διαγραφή
    2. Δώσατε εθνικότητα γλώσσα και όνομα. Δοξασατε τους αυτονομιστές τα ΝΟΦ και την ηρωίδα των ΣΚΟΠΊΩΝ Μίρκα γκίνοβα και όλα αυτά για την επέκταση ΤΟΥ ΝΑΤΟ και ΤΟΥ ΣΌΡΡΟΣ στα Βαλκάνια. Προβλεπόμενα όλα

      Διαγραφή
  6. Ξυπνήστε συντρόφια Τούρκοι και σκοπιανοί τώρα πανηγυρίζουν δεν πανηγύριζαν το 92. κόψτε την παρέα με τον καρανίκα για το κσλο της υγειας σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουραστήκατε πολύ για να τα γράψετε όλα αυτά; Γιατί εγώ κουράστηκα να τα διαβάσω. Αν πάρουμε έτσι εκλογές, τρυπήστε μου τη μύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα τις πάρετε εσείς νικήτρια είνσι Η ΝΈΑ ΔΉΜΟΚΡΑΤΙΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμε των 1:06 δεν θα λείψει από την κάλπη η ψηφος σου...ουτως ή άλλως δεν θα ψήφιζες ΝΔ!!
    Γράφε έδω μεσα ανωνυμα σχόλια,γιατί φαντάζομαι έξω κρυβεσαι!!
    Να τι καλό κάνουν τα blogs...δίνουν αξία στους άχρωμους,άοσμους,ανύπαρκτους της πραγματικής καθημερινης ζωής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι να πρωτοπουμε για αυτη την ανακοινωση,
    δεν θα πω κατι κομματικο, ο καθενας βλεπει και κρινει οπως θελει την συμφωνια.
    το θεμα ειναι οτι υπαρχουν αναφορες εντελως ανιστορητες..
    οι σκοπιανοι συνεχιστες του σαντανσκι κτλ???
    Ο σαντανσκι, ο καλτσεφ και η δημητροφ ηταν βουλγαροι κομιτατζηδες, και οχι σκοπιανοι ,που εδρασαν στις αρχες του αιωνα εναντιον των κατοικων της μακεδονιας που ηταν στο Πατριαρχειο με σκοπο να τους ενταξουν στην εξαρχια της βουλγαριας και εν τελει στην βουλγαρια. ο Τιτο τι δουλεια ειχε με αυτους 40 χρονια μετα και τον αναφερετε ως κομιτατζη και ως σφαγεα? ή οι σλαβοι κατοικοι των σκοπιων? ο Τιτο επισκευτηκε την αθηνα και την θεσσαλονικη ως προεδρος της Γιουγκοσλαβιας και οχι για να σφαξει οπως γραφετε.. μην μπερδευετε την βοηθεια που εδωσε στους Ελληνες κομμουνιστες στον εμφυλιο.ηρθε επι κυβερνησης παπαγου το 1954 εχοντας στο κρατος του το ονομα μακεδονια ως νοτια
    επαρχια του και ο παπαγος μαζι με τον υπουργο του ,καραμανλη ,τον υποδεχτηκαν μια χαρα χωρις να θιξουν το θεμα φυσικα(αναγνωρισαν το κρατος με επαρχια την "μακεδονια" τοποθετοντας πρεσβευτη στο βελιγραδι) .Επισης ο "εθναρχης" κυβερνησε την ελλαδα για αρκετα χρονια εχοντας παντα καλες σχεσεις με την γιουγκοσλαβια(με προτροπη φυσικα των αμερικανων) , επαρχια της οποιας ηταν η "μακεδονια" και δεν αντεδρασε ποτε. τωρα αν δακρυσε ,μετα απο τοσα χρονια οπου ηταν σε θεση ευθυνης ,σε μεγαλη ηλικια πλεον... ο καθενας ας καταλαβει γιατι.
    επισης ο καπεταν Αγρας με τον οδηγο του Τωνη Μιγκα απο την Ναουσα ( διγλωσσος με ελληνικη καρδια) ξεγελαστηκαν ,προδοθηκαν και δολοφονηθηκαν πολυ αγρια απο ρουμανους και βουλγαρους κομιτατζηδες.. καμμια σχεση με σλαβους απο την σερβια η τα σκοπια.στον δευτερο Βαλκανικο πολεμο και στον πρωτο παγκοσμιο συμμαχοι μας ηταν οι σερβοι και αυτο σημαινει και οι κατοικοι των σκοπιων.
    μην μπερδευετε τους σκοπιανους, σλαβους με τους βουλγαρους.
    αν ειναι να βγαζετε ανακοινωσεις μισους μαθετε πρωτα την ιστορια του τοπου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από δω το πήγες από κει το πήγες για να Μας πείς ότι αναγνωρίστηκε Μακεδονία επί Παπάγου και Καραμανλή. Κόψε τα ληγμένα και το καρανίκα .

      Διαγραφή
  10. αυτο καταλαβες? ουτε ξερω αυτον τον καρανικα που λες. καταρχας για να αναγνωριστει ενα κρατος πρεπει να ειναι κρατος και αυτοι εγιναν κρατος μετα την διαλυση της γιουγκοσλαβιας, ειπα οτι οι κυβερνηση του παπαγου με υπουργο τον καραμανλη δεν αντεδρασαν σε αυτο το ονομα απο τοτε και στην συνεχεια ουτε ο καραμανλης οσο κυβερνησε , ουτε καποιος αλλος.αναγνωρισαν την γιουγκοσλαβια κανονικα με την επαρχια της "μακεδονιας" εντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιμένεις στα ψέμματα κσμια Μακεδονία ως κρατική οντότητα και υποκείμενο διεθνούς δικαίου δεν αναγνώρισαν αυτοί που ισχυρίζεσαι. Στις 25.01.2019 έγινε η αναγνώριση. Πολυξερε άσχετε.

      Διαγραφή
  11. Ο '' σωγαμπρος '' απο τη Λέσβο έχει ρε φίλε 8:16 ηθικό και Ψυχικό ανάστημα, όλοι ξέρετε καλά ποιος είναι ο Σηφακης.Οσο κι αν κάποιοι τον '' χτυπανε '' πάλι στην Βουλή θα τον στείλει ο κοσμος της Πέλλας γιατί απέδειξε ότι αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάλλον 8:16 το πρόβλημα μα σας είναι ο Σηφακης και όχι η συμφωνία. Και να ρε φίλε είναι '' γιγαντας'', γιατι απέδειξε ότι έχει και ηθικό και Ψυχικό ανάστημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάλλον 8:16 το πρόβλημα μα σας είναι ο Σηφακης και όχι η συμφωνία. Και να ρε φίλε είναι '' γιγαντας'', γιατι απέδειξε ότι έχει και ηθικό και Ψυχικό ανάστημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτω η Μίρκα γκίνοβα ζήτω το ΣΝΟΦ και τα ΝΟΦ. οι Πρέσπες δικαιώνουν τον αγώνα τους το είπε ο Τσίπρας στη Βουλή.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.