Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη η απαιτούμενη πλειοψηφία στα Σκόπια για τη Συνταγματική Αναθεώρηση


Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής της ΠΓΔΜ, σχετικά με τις συνταγματικές τροπολογίες και τον συνοδευτικό εφαρμοστικό Νόμο του Συντάγματος, που κατέθεσε η κυβέρνηση της χώρας.

Αρχικά, η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 13:00 τοπική ώρα (14: 00 ώρα Ελλάδας), όμως μετατέθηκε για τις 15:00 τοπική, χωρίς και πάλι να ξεκινήσει.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η συνεδρίαση του Σώματος, η οποία ξεκίνησε χθες, θα συνεχιστεί αύριο, στις 12:00 τοπική ώρα.

Τονίζεται πως ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ πραγματοποιεί διαβουλεύσεις με ορισμένους βουλευτές της αντιπολίτευσης, προκειμένου να εξασφαλίσει τη στήριξή τους και την επίτευξη της απαιτούμενης πλειοψηφίας των δύο τρίτων (80 στους 120 βουλευτές) στις ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν στη Βουλή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μην κουνιούνται και πολύ οι βουλευτές γιατί θα πάθουν ότι έπαθαν και την άλλη φορά. Βουρδολίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

      Διαγραφή
    2. χαχαχα 8:39, ρε συ εισαι εγκεφαλος πολιτικης και τετραγωνης λογικης, ναι ρε συ για αυτο το κανουν,για να χασει ο Μητσοτακης,χαχαχα.
      Ειστε πλεον μονο διασκεδαστικοι...

      Διαγραφή
  2. Προς 8:39 Αλλάζουν το συνταγματικό τους όνομα χωρίς πόλεμο και εσύ λες τους χαρίζουν τα πάντα ;Πόσο ανίδεος μπορεί να είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.