Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κουρμπάνι" στο Θεοδωράκι Αλμωπίας


Τηρώντας τις παραδόσεις στο πέρασμα των χρόνων, αναβιώνει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου για άλλη μια χρονιά το γνωστό «Κουρμπάνι» στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας στην Τοπική Κοινότητα Θεοδωρακείου Αλμωπίας. 

Η Επιτροπή της Εκκλησίας αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιήσει δημοπρασία των ειδών ρουχισμού που προσφέρθηκαν από τους κατοίκους και στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα στην αίθουσα της Εκκλησίας και διανομή φαγητού για το σπίτι σε όσους επιθυμούν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. εμεις οι κατοικοι αυτου του ιστορικου και μαχητικου χωριου παρακαλουμε να γινει αλλαγη στο εθιμο του κουρμπανιου που ειναι προγραμματισμενο για τις 21 του Γεναρη , διοτι ειναι χρεος και καθηκον μας να παρευρεθουμε ολοι στο συλλαλητηριο για την Μακεδονια μας , για την Ελλαδα μας στις 21 του μηνα στην Θεσσαλονικη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ? 5 ΜΠΟΦΟΡ ΔΙΧΝΕΙ. Κ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα κρατησουμε την φωτια ζεστη μεχρι το απογεμα κι οταν θα επιστρεψετε,οπως θα θελετε να ζεσταθητε θα σας εχουμε ετοιμασει ζεστο πατσα ,ειδικα για εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.