Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σηφάκη στην Αριδαία (φωτο)


Ομάδα πολιτών συγκεντρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη στην Αριδαία, διαδηλώνοντας και φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία. Στην είσοδο του γραφείου του βουλευτή υπήρξε αστυνομική δύναμη για κάθε ενδεχόμενο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Είστε οι γνωστοί φασίστες, εθνικιστές και γερμανοτσολιάδες ακου εκεί η αγάπη σας για την πατρίδα να σας οδηγήσει σε διαμαρτυρία ενάντια στον δημοκράταρο βολευτή κ. Σηφακη.
    Στην Τζάκρη να πάτε βρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 20 λυσασμενα μεταφερομενα χρυσαυγουλα της Σκυδρας και Κρυας Βρυσης που βλεπουν να..χανονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν με εκφραζει ο Συριζα και κατ επεκταση ουτε κι ο Σηφακης,θα ελεγα μου ειστε πληρως αντιπαθεις.Εκφραζεται ενα συστημα που εχει αποτυχει οπου κι αν εχει εφαρμοστει και απετυχε και τωρα.Ωστοσο οφειλω να παραδεχτω τον Σηφακη γιατι δεν κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του και υποστηριζει τις επιλογες του κι ας ειναι λαθος κατα την πλειοψηφια.Εσεις πολιτες της Αλμωπιας και γενικα της Ελλαδας τους ψηφισατε 2 φορες,δεν θα μπω στον κοπο να μιλησω για την ψηφο του δημοψηφισματος γιατι ειλικρινα δεν ξερατε καν τι ελεγε μεσα,ωστοσο του δωσατε 2 φορες την ψηφο σας και ειμαστε εδω σ αυτην την κατασταση,γιατι γκρινιαζετε;Δεν ξερατε τι ειναι ο Συριζα;Δεν ξερατε τι ειναι η αριστερα;Καθολου δεν σας λυπαμαι.Να μαθει ο καθενας να αναλαμβανει τις ευθυνες του.Ηρεμηστε και απολαυστε τα αποτελεσματα των ψηφων σας.Σηφακη μπραβο που δεν φοβασαι και δεν κρυβεσαι,για μια ακομα φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλε το σχολείο που νομίζεις οτι εγραψες και κάτι.

      Διαγραφή
    2. Ποναει η αληθεια θυμα 11.15;Ουτε να σε λυπηθω δεν μπορω.

      Διαγραφή
  4. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
    «Σας ζηλεύουμε» είπε απευθυνόμενος στου Μακεδόνες
    Σαν εξομολόγηση κρυφής επιθυμίας μοιάζει η αναφορά του κ. Ηλία Καματερού πως θα ήθελε και για τα Δωδεκάνησα μια συμφωνία με την Τουρκία αντίστοιχη της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγεται στα Δωδεκάνησα «μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες. Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα; Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα. Εμείς έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων που εσείς δεν έχετε. Οι ψαράδες δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια γιατί αντιμετωπίζουν τούρκικα πλοία»

    ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΡΑΚΗ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΑΟΖ.
    ΣΗΦΑΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κλέφτες που έστειλαν την Ελλάδα μας στα τάρταρα των μνημονίων, που αναγνώριζαν Μακεδονία με το όνομα Π.Γ.Δ. Μακεδονίας,που δέχονταν τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες, τώρα ζητούν και τα ρέστα. Ντροπή σας πατριδοκάπηλοι και ψευτόμαγκες. Αν η συμφωνία δεν ψηφιστεί θα πανηγυρίζετε με τον Ιβανώφ, τον Γκρυέφσκι, τον Πούτιν και τον Ερντογάν. τόσο Έλληνες είστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμία 20αρια ανεγκέφαλο άτομα.
    Δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο 11:34

      Διαγραφή
  7. Αυτή την στιγμή χρειάζεται ομοψυχία για το καλό του έθνους και της πατρίδας μας ενώνουν Πολλά Μην μας χωρίσει τίποτα για το καλό των παιδιών μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.