Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας


Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Σύσταση πάγιας προκαταβολής έτους 2019
2. Κατάρτιση σχεδίου 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δ.Πέλλας, οικονομικού έτους 2019 και εισήγηση στο Δ.Σ. Πέλλας για ψήφιση
3. Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού, τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού για την  προμήθεια: «συμπληρωματική προμήθεια γάλακτος για τις ανάγκες των υπαλλήλων Ι.Δ.Ο.Χ. του Δ.Πέλλας για το χρονικό διάστημα 01/01/2019-31/08/2019» Α.Μ.1/2019, Πρ/μού: 24.064,48€ με Φ.Π.Α.
4. Επικύρωση ή μη πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια: «προμήθεια οικοδομικών υλικών και λοιπών υλικών συντήρησης εγκαταστάσεων για τις ανάγκες του Δ.Πέλλας έτους 2018» Α.Μ.17/2018, Πρ/μού: 88.813,76€ με Φ.Π.Α.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. 24.000€ για προμήθεια γάλακτος για τους πρώτους 8 μήνες!!!Αν υπολογίσουμε το γάλα προς 1€/λίτρο θέλουμε 3 τόνους γάλα το μήνα για τους υπαλλήλους της αποκομιδής (για αυτους προβλέπεται γάλα).Αν υποθεσουμε ότι μιλάμε για 50 υπαλλήλους συνολικά τότε κάθε υπάλληλος ΠΊΝΕΙ 6 λίτρα γάλα την ημέρα.6 ΛΊΤΡΑ!!!Η κάτι δεν υπολογίζω σωστά ή τους βγαίνει το γάλα από τα αυτιά κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσίπουρο ή γράπα μπορεί ,γάλα δεν νομίζω εκτός αν το κάνουν τυρί.

      Διαγραφή
    2. Ναι τυρί το φτιάχνουν και μαλιστα οι καλύτεροι. Όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι στα τυριά. Χα χααα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.