Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Αριδαία μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσ/νίκης Γιάννης Νασιούλας (βίντεο)


Στο κατάμεστο από κόσμο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας, μίλησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ιωάννης Νασιούλας με θέμα «Πρωτοβουλία για την Μακεδονία».

Το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου, πλήθος ενεργών πολιτών της ακριτικής Αλμωπίας παρακολούθησε με ενδιαφέρον τον Διδάκτορα Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμονα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να αναλύει εν πολλοίς άγνωστες πτυχές για την μοναδικότητα και την ελληνικότητα της Μακεδονίας. 
«Η συνυπογραφή της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ είναι πράξη εσχάτης προδοσίας. Ο κύριος Τσίπρας, ο κύριος Κοτζιάς και ο κύριος Καμμένος πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.  Ενδεχόμενη υπερψήφιση της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών από Έλληνες βουλευτές θα τους καταθιστά ανάξιους της πατρίδος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος με την Δημοτική Παράταξη «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» Γιάννης Νασιούλας.
Αναφερόμενος στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι δεν μας λέει πως θα δράση για να μη εφαρμοστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.
Μετά την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης ακολούθησε συζήτηση την οποία άνοιξε και συντόνισε ο δημοσιογράφος Απόστολος Μακρυανίδης από τον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5. 
sasioulthes

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Καθαρός ,μεστός λόγος χωρίς ακρότητες.
    Μπράβο του και του εύχομαι οτι καλύτερο και καλη επιτυχία στον αγώνα και στις επερχόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ισκιο του τον κοίταξε; Σπέρνει διχονοα και μίσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είπε τίποτα τέτοιο όπως οι γιαλατζι αριστεροί που κυβερνάνε η μαζι μας η φασίστες

      Διαγραφή
  3. Στον 8.12 δύο λόγια φιλικά. Η κρίση του καθενός είναι σεβαστή. Δεν είναι όμως θεμιτη όταν αυτή γίνεται με δόλο. Αν ήσουν στην ομιλία. Θα σε προκαλούσα να αναφέρεις τα σημεία της ομιλίας που αναφέρεσαι και μιλάς για μίσος και διχόνοια. Είναι τιμή μας που μας τίμησε με την παρουσία του και τον λόγο του. Γνώστης του θέματος και πολλών άλλων . Πραβο του και να συνεχίσει να ενημερώνει τον λαό , για να μαθαίνει την αλήθεια και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις μετά την συμφωνία και δεί στην περιοχή μας. Να είναι γερός Άξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.