Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καμμένος κατά Κοτζιά: «Ο ολετήρας της χώρας ομολόγησε αποστασία»


Σε ανάρτηση κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά προχώρησε σήμερα ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter λίγες ωρές μετά από δηκτικές δηλώσεις του πρώτου σχετικά  με την στάση του κυβερνητικού εταίρου. 

Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του πρώην υπουργού, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει. Παράλληλα, προειδοποίησε ότι δεν θα αποδεχτεί τετελεσμένα για το Εθνικό Θέμα.

«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα», τονίζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσθέτοντας ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν εκβιάζονται.

«Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος. 

Σε νέα ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει:


Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και «μαφιόζικα», δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν...


Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξή του στο Νews247, δήλωσε ότι «o κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του». Τόνισε δε ότι «δε θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος». 

Η ένταση έρχεται λίγες μέρες πριν την καθοριστική συζήτηση στη Βουλή των Σκοπίων όπου η υπερψήφιση των συνταγματικών αλλαγών οδηγούν στην εκ των πραγμάτων κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξή του στο Νews247, δήλωσε ότι «o κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του». Τόνισε δε ότι «δε θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος». 

Η ένταση έρχεται λίγες μέρες πριν την καθοριστική συζήτηση στη Βουλή των Σκοπίων όπου η υπερψήφιση των συνταγματικών αλλαγών οδηγούν στην εκ των πραγμάτων κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ο πρωην κνιτης και αμετανόητος κομουνιστής Κοτζιάς αναρωυτήθηκε για τον καμμένο; Δεν θέλει ενιαία τα Σκόπια??.. το ζητούμενο που ταυτίζεται με αυτό των ΗΠΑ και της Γερμανίας ( άλλωστε για αυτό έρχεται η Μέρκελ) είναι τα Σκόπια και όχι η Ελλάδα που διχσζουν οι Συριζανέλ με τη συμφωνία των πρεσπων που ανοίγει κερκόπορτες και που σφοπλιζει κάθε ελληνικό επιχείρημα με την αποδοχή για πρώτη φορά απο την Ελλάδα ύπαρξης μακεδονικής γλλωσσας και εθνικότητητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:33 ζείς σε άλλο κόσμο ή είσαι "επαγγελματίας" ψευδολόγος και προπαγανδιστής; δεν ακούς ούτε διαβάζεις τίποτα; τα Σκόπια και αλλάζουν όνομα ( που γονάτισαν τα Κόμματα σου και τους άφησαν 30 χρόνια το σκέτο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με τεράστια βλάβη στην χώρα μας αφού όλη η υφήλιος τους αναγνώρισε έτσι) και αλλάζουν σημαία βγάζοντας τον ήλιο της Βεργίνας και η υπηκοότητα τους ( που τόσα χρόνια ήταν σκέτο ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ) αλλάζει, η υπηκοότητα δεν καθορίζει, ούε προδικάζει εθνότητα ( το βάζουν ακριβώς έτσι στο σύνταγμα τους με πρόταση των Αλβανόφωνων) και η γλώσσα τους ( που την είχαν τα Κόμματα σου αναγνωρίσει στον ΟΗΕ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ το 1977) διευκρινίζεται ότι είναι σλαβική γλώσσα και η αρχαία Μακεδονική ιστορία είναι Ελληνική.
      Ποιόν νομίζετε ότι συνεχίζετε να κοροϊδεύετε με τα μίση και τους διχασμούς που χαζά προπαγανδίζετε;
      Η πατριωτική στάση είναι η επίλυση των εθνικών θεμάτων και όχι το κρύψιμο τους κάτω από το χαλί....

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. Φίλε αυτοί το παίζουν πατριωτες

      Διαγραφή
    4. Τον ήλιο της Βεργίνας απορώ που τον έχουν δει στη σημαία τους και μας λένε ότι θα τον βγάλουν ας τους πει κάποιος εκεί στον σύριζα τον ήλιο της Βεργίνας τον έχουν βγάλει εδώ και κάτι χρόνια ας βρουν τίποτα άλλο να λένε αλλά μην μας πουν ότι θα ιδρύσουν διεθνές πανεπιστήμιο γιατί Ίδη λειτουργεί

      Διαγραφή
  2. πανουλη ασε τα λογια και αν εχεισ τα κοτσια πατα το κουμπι οπως ειπε ο συνονοματος σου.σαε που ειναι αργα γιατι τα κουκια για το ξεπουλημα τα εχουν μαζεψει και στην ουσια τους εισαι αχρηστος.
    στα τεσσερα λοιπον τωρα που ερχεται και φροϊλαϊν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?ΑΝ ΘΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ.ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ(ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ)ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Η ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.Η ΔΙΧΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΗΠΤΡΟ Η ΔΟΛΕΡΗ ..ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληνισμός σημαίνει πολιτισμός ,για αυτό τον παραδέχονται όλα τα κράτη .Εσύ επειδή εχεις Ελληνική υπηκοότητα νομίζεις ότι προέρχεσαι από τους Αρχαίους Ελληνες;Πως μπορείς να το αποδείξεις;Καταντίσαμε οι ζητιάνοι και τα μαύρα πρόβατα της Ευρώπης.Από μπορούμε τα πούμε ότι έχουμε σχέση με τους αρχαίους;Πατώσαμε και οικονομικά και πολιτισμικά!!!

      Διαγραφή
  4. Τα Σκόπια με το νέο Σύνταγμα κατοχυρώνουν το κρατικό ενδιαφέρον για τούς Εκτός Σκοπίων "μακεδόνες"οι σύλλογοι ξεκίνησαν Η αναταραχή έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.