Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για έκδοση Αδειών Διατήρησης και Αδειών Εγκατάστασης κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Πέλλας και σύμφωνα με τον υπ’ αριθ. νόμο 4587/2018(ΦΕΚ 218Α’) που εκδόθηκε, ανακοινώνεται ότι δόθηκε χρονική παράταση έως τις 30-06-2019, στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για έκδοση:
1) Αδειών Διατήρησης σε σταυλικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν εντός ή πλησίον κατοικημένων περιοχών (βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων), αλλά και 
2) Αδειών Εγκατάστασης σε υφιστάμενες σταυλικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν χωρίς Άδεια Εγκατάστασης, με παράλληλη αναστολή ισχύος τυχόν διοικητικών πράξεων αποβολής, επιβολής προστίμων, κατεδάφισης, που έχουν εκδοθεί, και οριστική ανάκλησή τους, εφόσον εκδοθεί η Άδεια Εγκατάστασης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Πέλλας 
στην Έδεσσα (τηλ. 2381351217 & 2381351256) και 
στα Γιαννιτσά (τηλ. 2381352318), 
ενώ κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνεται στα παραπάνω τηλέφωνα για το σύνολο των δικαιολογητικών καθώς και για περεταίρω πληροφορίες.
Ο παραπάνω νόμος βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ( http://wwww.minagric.gr ) στη θέση: Αγρότης – Επιχειρηματίας > Εγκαταστάσεις > Εγκαταστάσεις Κτηνοτροφικές – Πτηνοτροφικές > Νομοθεσία Κτηνοτροφικών και Πτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ α.α.
ΚΑΡΤΣΩΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…