Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημαθία: Κλειστό λόγω σφοδρής χιονοθύελλας το χιονοδρομικό στο Σέλι


Την αναστολή της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου-Βερμίου Ημαθίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή, αποφάσισε η διοίκησή του.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του χιονοδρομικού, Κώστας Τζελέπης, με την κίνηση αυτή «ουσιαστικά αποτρέπουμε τον κόσμο να έρθει στις εγκαταστάσεις μας, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δεν θέλουμε να εκθέσουμε τον κόσμο σε κίνδυνο».

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι έντονη χιονοθύελλα βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή και η θερμοκρασία είναι στους -7 βαθμούς Κελσίου και τόνισε ότι ο δρόμος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος.

«Έχουμε ήδη και θα συνεχίσουμε να έχουμε τις επόμενες ώρες έναν με δύο πόντους χιονιού ανά ώρα. Το χιόνι είναι σαν πούδρα και τα μηχανήματα δεν μπορούν να κάνουν δουλειά» είπε, σημειώνοντας ότι το Σαββατοκύριακο το χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι θα λειτουργεί κανονικά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.