Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Αριστείδης Φωκάς


Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ εντάσσεται ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αριστείδης Φωκάς. Από το περιστύλιο της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος και ο κ. Φωκάς προχώρησαν στις ανακοινώσεις. «Θα δώσουμε μάχη με τους ΑΝΕΛ από εδώ και πέρα», σημείωσε ο κ. Φωκάς ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον καλωσόρισε στο κόμμα του και τον προσκάλεσε στη μάχη ενάντια στην κυβέρνηση που φέρνει προς ψήφιση τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και κατά της αντιπολίτευσης που δεν συμπορεύεται με πρόταση μομφής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αυτος ο τυπος εξελεγη βουλευτης με λιστα τον σεπτεμβριο του 15 με την ενωση κεντρου και ξαφνικα μεταγραφεται στους ανελ,ολοι καταλαβαινουμε την συναλλαγή .Ειναι πολλα τα λαφτα Αρη. Τελικα την ευθυνη την εχει το πολιτικο προσωπικο,αλλα και μεις δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνων ,για αυτην την κατάντια της πατριδας. Λαε,Λαε με τον θυμο μας ποδοσφαιροποιησαμε την πολιτικη ζωη του τοπου και στειλαμε αυτα τα σουργελα στην βουλη . Ας τους φαμε την μαπα, Μπραβο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.