Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στάθης Καστερίδης: Όλοι μαζί συνοδοιπόροι στην πορεία για τη νίκη



Συνεχίζοντας τις συναντήσεις και τις επαφές με φορείς και πολίτες της Πέλλας, ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης, πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση στελεχών και συνοδοιπόρων σε αυτή την πορεία για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση. Την περασμένη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Τουριστικό Περίπτερο Γιαννιτσών « Φιλίππειο» ήταν πολλά τα στελέχη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δίνοντας δυναμικό παρόν σε μια κατάμεστη αίθουσα και την υπόσχεση ενός έντιμου, με πολιτικούς όρους αγώνα, μέχρι την κατάκτηση της νίκης στον δήμο Πέλλας τον ερχόμενο Μάιο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας στην ομιλία του άσκησε έντονη κριτική στην ανυπαρξία της σημερινής δημοτικής αρχής στην καθημερινότητα του πολίτη σε κάθε περιοχή του δήμου. Κάτι που αποδεικνύεται από την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν τα πάρκα, οι δρόμοι και οι δημόσιοι χώροι, τόσο στην έδρα του δήμου, όσο και σε μεγαλύτερο βαθμό στις δημοτικές ενότητες. 


Ο Στάθης Καστερίδης χαρακτήρισε μύθο την επί 8 ετίας δικαιολογία του σημερινού δημάρχου για συμμάζεμα των οικονομικών, επισημαίνοντας (ως πρώην διευθυντής του δήμου Πέλλας), ότι η έκτακτη χρηματοδότηση του μεγαλύτερου δήμου του νομού ήταν συνεχής από το υπουργείο Εσωτερικών μέχρι και σήμερα μόνο για τα παρελθόντα χρέη. Τόνισε την ανυπαρξία έργου εδώ και 8,5 συνεχόμενα έτη, την πλήρη αποτυχία σ’ όλους τους τομείς, αλλά και στην εκτέλεση μεγάλων έργων, καταγγέλλοντας τις ευκαιρίες που χάθηκαν για την ανέγερση δύο σχολείων (Μουσικό σχολείο Γιαννιτσών και Δημοτικό Σχολείο Γαλατάδων). 

Μιλώντας για τις καθυστερήσεις των μεγάλων έργων αναφέρθηκε στο έργο του δικτύου αναρρόφησης οικισμού Γαλατάδων-Καρυώτισσας, προϋπολογισμού 6εκατ. ευρώ, το οποίο δημοπρατήθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 και μέχρι σήμερα δεν τοποθετήθηκε εργολάβος!! Αμέσως μετά ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας κ. Καστερίδης ανέφερε τις θέσεις του για ένα Δήμο λειτουργικό, αναπτυξιακό, αλληλέγγυο, με κοινωνικό πρόσωπο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολιτών και δίνοντας έμφαση στην διαχείριση της καθημερινότητας. Κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και επεσήμανε πως η νικηφόρα πορεία θα έχει συνοδοιπόρους όσους θέλουν ο δήμος Πέλλας να αλλάξει προς το καλύτερο με μια ευρεία συμμετοχή νέων ανθρώπων και ιδεών. 

Την συγκέντρωση τίμησαν δηλώνοντας παρών, οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάγκος Ανδρέας, Ελευθεριάδης Ηλίας, Αμπεριάδης Νίκος, Μηλώσης Φίλιππος, , Χριστοφορίδης Δημήτριος, Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, οι  πρώην δήμαρχοι κ. Βασιλειάδης Αντώνης του Ιωάννη και κ. Βασιλειάδης Αντώνης του Ισαάκ, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μηνάς Κουλούδης, Αθανασόπουλος Θεόδωρος και Στράτος  Καραμπατόγλου καθώς και αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι από τον δήμο Σκύδρας. Την συζήτηση συντόνισε ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ξανθόπουλος, ενώ στην διάρκειά της το λόγο πήρε ο πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών κ.  Αντώνης Βασιλειάδης του Ισαάκ, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στήριξης στην προσπάθεια του υποψηφίου δημάρχου Στάθη Καστερίδη, τονίζοντας την γνώση, την αγάπη και την αγωνιστικότητα του υποψηφίου στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στάθη που τους θυμήθηκες όλους τους πρώην ενα θα σου φερουν δεκα θα σου διωξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΉ τώρα θυμη θήκες τα γιαννιτσα μεγάλε? Αλλά τι κάνεις είναι πολλά τα λεφτά Άρη και η συμφωνία πριν 5 Χρόνια με τον Νικ δε γκρικ δεν σε αφήνουν στη σπηλιά σου που ήσουν Χρόνια μέσα. Άμα πιάσουμε και από πολιτικό λόγο και στρατηγική άστα βραστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας πολιτικός με ήθος καί σχέδια για τον Δήμο και με πλούσιο πολιτικό λόγο αρέ γελιαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπερπόντια συμπαραταξη απεσλίδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε ΡΕ ανθρωπε πάνε σπίτι σου που ευτυχώς που ήρθαν εκλογές και βγήκες θες και τον Δήμο τι ακριβώς να τον κάνεις? ???Ξέρεις? ?????? ΧΙΧΙΧΙ! !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.