Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση προέδρου ΔΕΥΑ Πέλλας για το πρόβλημα λειψυδρίας στην Κρύα Βρύση


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, σχετικά με το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η πόλη της Κρύας Βρύσης  τις τελευταίες ημέρες σας ενημερώνουμε ότι, η βλάβη που προκλήθηκε σε μία από τις τρεις (3) γεωτρήσεις που τροφοδοτούν το δίκτυο ύδρευσης, αποκαταστάθηκε εντός δύο ημερών.  Παρόλα αυτά,  το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται σε αρκετές κατοικίες δευτέρου ορόφου.  

Το δίκτυο λειτουργεί ομαλά, χωρίς προβλήματα και η παροχή νερού ξεπερνά τα 5500 κυβικά νερού το 24ωρο, δηλαδή, περισσότερο από  ένα (1) κυβικό νερού ανά κάτοικο ημερησίως! Ποσότητα που υπερκαλύπτει τις φυσιολογικές ανάγκες των δημοτών ακόμη και την περίοδο του καλοκαιριού. Η υδροδότηση  όμως εξακολουθεί να γίνεται με προβλήματα και αυτό οφείλεται  στην αλόγιστη χρήση του νερού, σε ανοιχτές βρύσες και στη λειτουργία πιεστικών που λειτουργούν ανταγωνιστικά μεταξύ των καταναλωτών. 


Ως εκ τούτου, συνιστάται στους κατοίκους  να περιορίσουν την άσκοπη κατανάλωση νερού και να αφήνουν τις βρύσες ελάχιστα ανοιχτές, προκειμένου να περιοριστεί η σπατάλη νερού και να υδροδοτηθεί κανονικά ολόκληρη η πόλη. Αρκούν λίγες σταγόνες νερού ανά δευτερόλεπτο για να μην παγώσει μια βρύση. 
Σε διαφορετική περίπτωση και επειδή δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα προς επίλυση, πολλοί συνδημότες μας θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την υδροδότησή τους. 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση 
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ 
Γεώργιος Τόσιος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Τόσες ημέρες μας έχετε χωρίς νερό και βγάζεις μια τέτοια ανακοίνωση; Καλύτερα να μένατε βουβοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστη η ανακοίνωση του προέδρου..αν την έκανε και πριν δυο μέρες θα ήταν καλύτερα.. ένα μεγάλο ευχαριστώ από Κρύα Βρύση,γθα οσους εργάστηκαν υπο αντίξοες συνθήκες για να έχουμε νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΜΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΠΟΙΕΣ ΒΡΥΣΕΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΡΕ.... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΤΗ ΜΕΡΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑ ΜΑΖΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΦΘΟΝΟ [ΧΑ.ΧΑ..] ΝΕΡΟ ?????????

      Διαγραφή
  3. Μα εμεις δεν εχουμε νερο 9 μερες. Οκ προεδρε εχει 2 μερες και φταινε τα πιεστικα κ οι ανοιχτες βρυσες. Μας λρς πως διορθωσατε μια βλαβη που εξαιτιας της δεν ειχαμε νερο μια βδομαδα? Ντροπη σας. Εμεις σε σας πληρωνουμε οχι σε αυτους με τα πιεστικα ή σε αυτους που εχουν παροχες οχι λαστιχο αλλα καρουλι να συνδεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο,τι πεις μεγάλε δημοσιογράφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που ζούμε είναι ξεφτίλα εν ετη 2019!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάλτε τους ρολόγια να δούμε θα αφήνουν τις βρύσες ανοιχτές. Φτάνει πια. Στα Γιαννιτσά πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά και αυτοί ψίχουλα. Ο Καλλικράτης ήταν η ταφόπλακα για την πόλη των Γιαννιτσών. Πήραμε όλους τους δήμους λαμόγια. Πληρώσαμε και ακόμη πληρώνουμε τις αμαρτίες τους. Αν θέλουν να φύγουν ας φύγουν. Η ασυδοσία τους δεν έχει όριο. Είναι 5000 κάτοικοι και ξοδεύουν όσο τα Γιαννιτσά. Αν είχαν ρολόγια θα ξόδευαν; Γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν ρολόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανέκδοτο της ημέρας ...πληρώσαμε και πληρώνουμε τις αμαρτίες τους!! Τα χρέη του Δήμου Γιαννιτσών* και των άλλων Δήμων τα πλήρωσε η Κεντρική Διοίκηση καιρός είναι να σταματήσει αυτή η καραμέλα ότι ο Δήμος Γιαννιτσών φορτώθηκε τα χρέη τους!!!
      * Τα χρέη του Δήμου Γιαννιτσών πριν τον Καλλικράτη τα αποσιωπάτε συστηματικά εμφανίζοντάς τον ένα Δήμο με πλεονάσματα φτάνει πια με αυτό το παραμύθι μάς κουράσατε και ένα τελευταίο αν εσείς δεν μάς θέλετε μία φορά εσείς δεν σάς θέλουμε δέκα!!! Όλα αυτά τα χρόνια στους υπόλοιπους Δήμους δεν έχει γίνει ούτε ένα έργο δεν πάει άλλο με λίγα λόγια πληρώνουμε την ανεπάρκειά σας!!!!

      Διαγραφή
    2. Εσείς βγάλατε τον Στάμκο δύο φορές για ποιου ανεπάρκεια μιλάς;Στα Γιαννιτσα οι τρύπες στους δρόμουςείναι περισσότερες από τις τρύπες στα σφουγγάρια.

      Διαγραφή
  7. Μακης Κων. - Κρυα Βρυση10 Ιανουαρίου 2019 στις 8:06 μ.μ.

    Πανε πρωτα να πληρωσεις τους λογαριασμους σου "πρωτευουσιανε Γιαννιτσιωτη" και μετα πιασε πληκτρολογιο. Ασε την Κρ.Βρυση ησυχη γιατι απο αυτην μονο περιουσια πηρες στην Δευαπ και οχι χρεη. Οταν αδειαζες το σπιτι σου και το δημαρχειο στην πλατεια με βοθροφορα, καλουσες το αποφρακτικο της Κρ.Βρυσης να σε ξεβρωμισει. Αλλωστε ειχες 8 χρονια διοικηση να τοποθετησεις υδρομετρα και δεν το εκανες. Στον προεδρο της Δευα αρνουμαι να απαντησω γιατι ειναι ασχετος με το θεμα, διοτι το μονο που ξερει ειναι να κοβει κλησεις στους οδηγους. Ειναι μεγαλη καταντια να αυξανεις 130% τα τελη υδρευσης και αποχετευσης και να μην μπορεις να προσφερεις τα αυτονοητα. Δηλαδη το νερακι του Θεου που λειπει απο ολα τα σπιτικα της πολης εδω και μια βδομαδα. Καλυτερα να ειστε σιωπηροι και ευπρεπεις παρα λαλιστατοι και ξεφτελισμενοι κυριες και κυριοι της δημοτικης αρχης. Το τελος σας πλησιασε και γι αυτο δεν ασχολειται κανενας μαζι σας πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.