Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ντέρμπι αύριο στο κλειστό των Γιαννιτσών


Με εντός έδρας αγωνιστική-ντέρμπι ξεκινάει τις υποχρεώσεις της το αντρικό τμήμα των Ικάρων Γιαννιτσών  το οποίο είχε δύο εβδομάδες ρεπό όπως και όλη η κατηγορία, λόγω της χριστουγεννιάτικης διακοπής, και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ο οποίος φέτος μέχρι τώρα έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία. 

"Το παιχνίδι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας και είμαστε έτοιμοι να ανταγωνιστούμε για την νίκη, στον 1ο γύρο κάναμε κάποιες ανούσιες ήττες σε παιχνίδια που δεν δείξαμε χαρακτήρα και μας άφησε πίσω βαθμολογικά, αν θέλουμε να μείνουμε εντός στόχων πρέπει από δω και πέρα σε όλα τα παιχνίδια να παίζουμε αυτό που ξέρουμε και να κερδίζουμε, θέλουμε τετράδα και δεν έχουμε περιθώρια για πολλά λάθη", ήταν οι δηλώσεις του προπονητή των Ικάρων Λούση Λάκη. Το τζάμπολ θα γίνει αύριο Σάββατο στο δημοτικό γήπεδο των Γιαννιτσών 'Έλλη Μυστακίδου' και ώρα 18:00 

Με εκτίμηση, γραφείο τύπου Ικάρων 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.