Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απόφαση σύσκεψης φορέων στη Θεσσαλονίκη για τη συμφωνία των Πρεσπών


Πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της επιτροπής του Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατια, σήμερα 16-01-2019, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης συνάντηση Ιεραρχών της Β.Ελλάδος τους οποίους εκπροσώπησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κκ. Γεώργιος, του Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας κ.Αποστόλου Τζιτζικώστα, Δημάρχων της Δ.Μακεδονίας ( Δεσκάτης, Σερβίων, Φλώρινας, Καστοριάς, Νεστορίου, Άργους Ορεστικού και Πρεσπών), Κ.Μακεδονίας (Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα, Λαγκαδά, Χαλκηδόνας, Π.Μελά, Θέρμης, Νεάπολης-Συκεών, Βέροιας, Νάουσας,  Παιονίας, Σερρών, Πέλλας, Αριδαίας, Σκύδρας, Βόλβης, Έδεσσας, Πυλαίας-Χορτιάτη, Ωραιοκάστρου, Ευόσμου-Κορδελιού), Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης (Παγγαίου, Παρανεστίου, Δοξάτου), του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. Γεωργίου Τάτσιου, του Προέδρου του πανελληνίου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ», προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις ενόψει της επικείμενης συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.


ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ :

1. Να εκφραστεί η έντονη αντίθεση στην εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών.
2. Να υποστηριχθεί με κάθε τρόπο το συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου 2019 (ημέρα Κυριακή και ώρα 14.00 στην Αθήνα, Πλ. Συντάγματος), ώστε να συμμετέχουν μαζικά οι πολίτες.
3. Να κληθούν όλα τα κόμματα και όλοι οι βουλευτές να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
4. Ν απαιτηθεί από την κυβέρνηση η διενέργεια δημοψηφίσματος, ώστε για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα να εκφραστεί ο κυρίαρχος ελληνικός λαός.
5. Να γίνει παράσταση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.
6. Να κλιμακωθεί περαιτέρω ο αγώνας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Γιατί ψηφίζουμε άδικα ;;;Ας κυβερνήσουν απευθείας οι Μητροπολίτες και να γίνουμε το πρώτο θεοκρατικό κράτος της Ευρώπης.Το Ιραν της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που ψηφίζουμε τι έγινε ρε μεγάλε αφού το ΟΧΙ γίνεται ΝΑΙ, σε άλλο κόσμο μάλλον ζεις;

      Διαγραφή
    2. Ποιο θεοκρατικό?
      Με το τσιρακι σας τον Ιερώνυμο??

      Διαγραφή
    3. Καλά ρε, οι Μητροπολίτες είναι το θέμα; Δεν βλέπεις ότι μια μειοψηφία του 15% θέλει να επιβάλλει τις ιδεολογικες εμμονές της; Δημοκρατία είναι αυτό; Γιατί δεν κάνουν δημοψήφισμα οι δημοκράτες της... πλάκας...

      Διαγραφή
  2. Ρε άχρηστε 1.38 δεν έχει δικαίωμα ο κόσμος να είναι αντίθετος; Αυτό σημαίνει ότι παίρνει αρμοδιότητες άλλων; Πόσο ξεφτίλα συριζαίος ΄άλλου κόμματος γλυφο//// είαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ¨Χρήσιμε¨Αν γινόταν δημοψήφισμα να μπούμε στα μνημόνια το αποτέλεσμα θα ήταν 90% όχι. Αν γινόταν για το αν πρέπει μειωθούν οι συντάξεις το αποτέλεσμα θα ήταν 95% όχι. Πριν την κρίση ο Λαός ζητούσε αυξήσεις μισθών συντάξεων προσλήψεις στο Δημόσιο κλπ. και οι πολιτικοί τους τα ικανοποιούσαν .Οι ηγέτες δεν πρέπει να ακολουθούν αυτά αρέσουν στο Λαό αλλά αυτά που είναι πολιτικά ορθά για τον λαό και όχι ευχάριστα.

      Διαγραφή
    2. Αν τα λεγατε αυτά προεκλογικά όχι βουλή δεν θα βλέπατε ,αλλά ακόμα καταλήψεις λυκείων θα κάνατε.

      Διαγραφή
  3. Σε θολά νερά ψαρεύουν οι παραπάνω .Ας ξεκαθαρίσουν οι δήθεν δημοκρατικοί δήμαρχοι με ποιους πορευοντε ,με τους ακροδεξιούς -φασίστες η με τον υπόλοιπο λαό.
    Και για να έχουμε καθαρό λογαριασμό .ποιος πούλησε την Μακεδονία ; Αυτοί που συμφωνήσαν το βόρεια Μακεδονία ;;η αυτοί που αρκέστηκαν στο σκέτο Μακεδονία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσεις τοσα χρονια δε μαθατε ποια εινα η πολιτικη και ποιοι ειναι οι πολιτικοι στην ελλαδα;
    αν οχι περαστικα σας για μια ζωη,ουτε προκειται να καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρεμετε γιατι βλεπετε παλι στο βαθος την επερχομενη νικη του ΣΥΡΙΖΑ παλι και τρελαινεστε!!! ουτε σε debate για τις Πρεσπες δεν παει ο ξεφτιλας ο αρχηγος σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φασιστερότεροι των φασιστών αριστεροί σε ποιό ΝΤΙΜΠΕΙΤ βρε να πάει ο Μητσοτάκης που ο ΑΛ6Σ έχει κάνει το ψέμα καραμέλα, τι να πεί μαζί του που τον πιστεύετε ακόμη βολεμένοι αριστεροί και πασοκοι ξεπουλήσατε την όποια αριστερή ιδεολογία είχατε για λίγα ψίχουλα δημοσίου χρήματος σε μία μίζερη θέση εργασίας. Η αριστερή ιδεολογία είναι η ρεμούλα και η κλεψιά (βλ. κατηγορίες Καμένου στον υπουργό Κοτζιά απο ΠΡΑΤΟ έγινε ΕΙΣ-ΠΡΑΤΩ το αποκόμμα του Κοτζιά).
    Είναι δυνατόν αν η συμφωνία ήταν καλή μέλος της κυβένησης να κατηγορεί αυτόν που την υπέγραψε για............
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.