Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Συλλόγου Νεφροπαθών Ν Πέλλας


Τις μέρες αυτές που όλοι πρέπει να κοιτάζουμε και λίγο δίπλα μας, τον συνάνθρωπό μας, ο Σύλλογος Νεφροπαθών ν.Πέλλας "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ" επανέλαβε την καθιερωμένη του επίσκεψη στις δύο μονάδες τεχνητού νεφρού και μοίρασε τρόφιμα στους νεφροπαθείς μέλη του συλλόγου, καθώς και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρίες που ήταν και φέτος αρωγοί και αμέριστοι συμπαραστάτες σε αυτή μας την κίνηση και είναι οι εξής:

ΑΦΟΙ ΜΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΣ ΜΙΜΗΣ
ΚΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΟΥ-ΓΑΛΑΝΟΥ
ΚΕΝΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΜΑΤΖΙΑΡΗ ΕΥΑ 
ΚΑΛΑΒΡΙΑΝΟΥ ΚΟΥΛΑ

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να έχουν μια δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία ευημερία και καλές δουλειές στις επιχειρήσεις τους!

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές του συλλόγου μας που δούλεψαν με πολύ μεράκι και καλή διάθεση όλο το 2018 και συνεχίζουν να προσφέρουν ακούραστα τη βοήθειά τους σε οτιδήποτε χρειαστούμε!
Τους ευχόμαστε να είναι καλά αυτοί και οι οικογένειές τους, να έχουν ευτυχία, αγάπη, ευημερία και πάντα διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο!

Με τις πιο θερμές μας ευχαριστίες το διοικητικό συμβούλιο


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.