Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: Παράταση στην υποβολή αιτημάτων χωροταξικής ανακατανομής βοσκότοπου

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στα πλαίσια εφαρμογής της υπ’ αριθ. 2159/179798/27-12-2018 (ΦΕΚ 6051Β’/31-12-2018) Υ.Α. του Υ.Π.Α.Α.Τ., ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της περιοχής, ότι δόθηκε χρονική παράταση για την υποβολή αιτημάτων χωροταξικής ανακατανομής βοσκότοπου, έως τις 31-01-2019, υπό την προϋπόθεση ότι ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος κτηνοτρόφος έχει προσέλθει στα γραφεία της Δ.Α.Ο.Κ. και έχει λάβει γνώση ενυπόγραφα, σχετικά με τα στοιχεία της κατανεμηθείσας επιλέξιμης βοσκήσιμης έκτασης που έγινε από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθ. 873/55993/20-05-2015 Κ.Υ.Α. και κοινοποιήθηκε στην Υπηρεσία μας. 

Υπενθυμίζεται ότι:
Κτηνοτρόφοι των Δήμων Έδεσσας και Σκύδρας, προσέρχονται στα γραφεία της Έδεσσας (τηλ. 2381351217).
Κτηνοτρόφοι του Δήμου Αλμωπίας, προσέρχονται στα γραφεία της Αριδαίας (τηλ. 2384021330).
Κτηνοτρόφοι του Δήμου Πέλλας, προσέρχονται στα γραφεία των Γιαννιτσών (τηλ. 2381352318).
Παρόμοια αιτήματα που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία, θα εξεταστούν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, το επόμενο ημερολογιακό έτος αιτήσεων.

Μ.Ε.Π. Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ α.α.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΤΣΩΛΗ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…